ocean Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Nick: trademark IP: - SteamID: STEAM_0:1:150075194 Adminul care te-a banat: Orange Dovada: Ban Information Name: trademark SteamID: STEAM_0:1:150075194 Reason: mihaita Unban Time: Permanent Ban Admin Name: Orange Admin SteamID: STEAM_0:0:40509673 ************************************************ Adminul mihaita talpa iute si a cam luat grade pe aici si baneaza lumea cum vrea el gen. I am zis doar "cine te crezi de faci tu legea pe aici si dai stop la mixuri cand vrei tu pentru ca a dat stop la mix la 4-0 ca cica nu erau echipele echilibrate, dar eu cand pierd mixuri la o runda, doua atunci e echilibrat? Si m a banat o zi pe ts si dupa cred ca l a pus pe orange asta sa ma baneze si pe sv ca el nu cred ca stie sa ma baneze si acum vad ca am permanent pe sv. De ce dati grade la toti care habar n au de ce inseamana un ts sau un mix si au stat toata viata pe publice ca sa vina acum sa se creada mari puternici pe aici?
daylight Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Chiar daca te-am vazut pe ts dupa cerere (deja ai luat unban cum ar veni ) totusi am sa las un comentariu . Stiu ca nici persoana in cauza nu e usa biserica . Dar vreau sa stiti ca sunt unii admini care nu merita admin sau doar admin mix , incat sa schimbe mapa si atat . 1
meLc Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Dar IONUUTSSSSSSSS stiu ca si tu esti putin cam aggresiv cu baietii lasa-i si tu in pace.... Problema cu echipele dezechilibrate s-a vorbit la sedinta tot degeaba si eu am prins admin care a oprit mix-ul in timpul meciului si da au fost playeri care au inceput sa injure...pe buna dreptate:D. 1
Recommended Posts