ocean Posted April 13 Posted April 13 ⚫Nume: ocean ⚫Numele celui reclamat?: Mark ⚫De ce faci această reclamație?: Ban ts fara motiv, all weapons stie despre ce e vb. ⚫Dovezi: ...
all weapons are against me Posted April 13 Posted April 13 (edited) Efectiv nu are grad administrativ de mix-area, de fiecare data se plang playeri de el ca da ban aiurea, ca la orice chestie pentru el se da ban, pe mix-ul respectiv erau 6 oameni care se cunosteau iar ocean facea echipele pentru ala, mark i-a zis sa taca, nu a tacut si dupa l-a banat, in orice caz putea sa-i dea cenzura pana se facea echipele si dupa ii scotea cenzura dar la el se rezuma doar la ban precizez din nou nu are grad administrativ de mix-area dar se baga peste noi care suntem coordonatori, lideri etc si ne face ca cine suntem noi sa-i spunem ce sa faca... PS: nu trebuia aici sa faci ocean ca el nu are grad administrativ dar isi poate da parerea oricine cu admin/grad pe mix/ts3 PS x2: Carmen a precizat clar ca ban-urile pe ts3 se dau doar pe motiv: injuraturi,jigniri, amenintari etc in niciun caz pe asa motiv. Edited April 13 by all weapons are against me 1
Mark Posted April 13 Posted April 13 iam zis 1 data sa taca sa lase oameni sa faca echipa el tot le facea echipa la aia lanti numai le tine parte ocean mereu face deastea il cunoaste toata lumea
all weapons are against me Posted April 13 Posted April 13 Si daca face nu-i dai ban cum am spus si ti-am explicat ii dai cenzura si dupa o scoti, te bagi prea mult in mix-uri si nici nu ai grad administrativ pe partea aceasta, ocupa-te de teamspeak3 sunt altii care se ocupa de mixuri, si cum ti-am precizat atat timp cat nu ai fost injurat/jignit nu ai niciun drept sa dai ban pe ts3 pe partea de mix-area. 1
zxy Posted April 13 Posted April 13 O noua telenovela. La ultima ședință, Carmen a specificat clar cum trebuie gestionate lucrurile, inclusiv faptul că nu ar mai trebui ca jucătorii să fie banați pe TeamSpeak dacă primesc ban pe server. Nu țin partea nimănui, dar cred că ar fi bine să dăm dovadă de maturitate și să respectăm aceste reguli. Nu are sens să alimentăm conflicte sau să reacționăm copilărește. Ar trebui să fim un exemplu pentru ceilalți, nu să transformăm totul într-o competiție de orgolii. 2 1
FLASH_98 Posted April 13 Posted April 13 Hristos a Inviat! 1. La dovezi data viitoare sa atasezi si dovada ban-ului de pe TS3 , ss cu motivul stipulat de catre persoana care te-a banat. 2.Reclamatia/Cererea unban TS3 trebuia sa se afle la https://dual-gaming.ro/forum/forum/25-unban-requests/ 3. Legat de Ban-ul pe Ts3 se da dupa cum spune si in regulament "In aceasta comunitate nu se accepta un limbaj neadectvat rugam sa fie respect intre toti jucatorii (cei ce adreseaza injuraturi pentru prima abatere va fi atentionat cu un advertisment, iar la cea dea doua abatere BAN PERMANENT) Deci Ownerii si adminii Mix-Area sunt cei in masura sa analizeze daca a fost sau nu sanctionat anterior prin advertisment. GOLD.DUAL-GAMING.RO WWW.DUAL-GAMING.RO SUPER-MODERATOR FORUM TS.DUAL-GAMING.RO
666pallmall Posted April 14 Posted April 14 am fost acolo cand s a intamplat ocean nu a facut arogante sau ceva pur si simplu si ap ermis o gluma cu un tovaras care il cunoaste si Mark dintr o data a zis ca oceane ioti dau ban si ia dat aiurea 1
Owner Carmen. Posted Tuesday at 09:07 AM Owner Posted Tuesday at 09:07 AM @Mark, in urma mai multor reclamatii primite, sunt nevoita sa iti acord un downgrade. Te rog ca pe viitor sa eviti aplicarea ban-urilor, in caz contrar, vom continua cu masuri similare Iar tu @ocean Ai gresit sectiunea baiatul meu 2 1 Staff DG
Recommended Posts