MVA Posted Thursday at 10:15 AM Posted Thursday at 10:15 AM Nick:"ᶻ .ᐟ Vârstă:19 SteamID:STEAM_0:1:634594126 0 01:48 9 0 Steam(Profile):https://steamcommunity.com/profiles/76561199229453981/ De ce vrei sa devii admin ? : pai uite e ora 1 si 12 min si nu e niciun mix facut si as vrea sa ajut si eu cu ce pot comunitatea asta sunt activ zilnic si am experienta in a fi admin >multumesc Ai intrat in grupul de pe steam ( https://steamcommunity.com/chat/invite/nK0u2fgw ) :da Ai citit regulamentul? Cuvantul cheie este...? gaming
Sef pe Cutit Posted Thursday at 12:54 PM Posted Thursday at 12:54 PM Contra, cel putin eu nu te am vazut deloc ,nu imi dau seama ce nick ai ,daca nu ai gresit la nick,contra,daca da editeaza si revin cu un raspuns.
daylight Posted Thursday at 01:12 PM Posted Thursday at 01:12 PM "nu stiu ce injuri i am adresat l am injurat sau ce i am spus i am spus sa nu m-ai spuna unde sunt daca nu stie ca nu are nici o treaba cu jocul aste este o injurie, va inteleg ca sunteti admini sau ce sunteti chiar nu ma intereseaza dar sa stii ca nu se da ban pentru asa ceva si chiar daca ar fii o injurie nu se da permanent fara motiv da ala e un motiv banal nu l am injurat de familie morti etc cum fac altii nu sunt genul doar i am spus sa nu m ai dea info ca din punctul meu de vedere e slab sau nu pot sa imi spun parerea fata de admini ca se ataca, te rog frumos tine cu dreptatea de acum , multumesc!" Mai precis la "va inteleg ca sunteti admini sau ce sunteti chiar nu ma intereseaza" (cand ai facut cerere de unban) Pentru mine rezulta o indiferenta totala si ca ai face asta doar pentru niste putere sa te afirmi + ca nu ai activitate - respect + ca ai tupeu jegos in vorbe ( la general)
666pallmall Posted Thursday at 02:02 PM Posted Thursday at 02:02 PM te am vazut cred ca de 2 ori pe servere si ai dat numa drop
Adrian Leo Posted Thursday at 07:32 PM Posted Thursday at 07:32 PM Sincer nu prea te am vazut de multe ori la noi!
Mihalis Posted Thursday at 09:02 PM Posted Thursday at 09:02 PM Daca joci si esti activ pe viitor imi schimb parerea Let's Play on AIM.DUAL-GAMING.RO
Recommended Posts