Jump to content

Recommended Posts

Posted
  • Nick: TaleNNT1N0
  • IP:
  • SteamID:STEAM_0:0:547586473  
  • Adminul care te-a banat: Dum@/tanker.
  • Dovada: https://limewire.com/d/TMuiM#EY8MdzKjoj
  • Am primit ban pe nedrept, abia intrasem la voi pe comunitate sa ma joc, si il zaresc pe "Tanker", care nu ma suporta deloc, pentru ca unde il prind il fac sa plece repede, datorita faptului ca joaca cu coduri, si e un om terminat. Sunt sigur ca multi  il cunoasteti pe Xon, cand am intrat eu pe server si pe canal la echipe, Xon mi-a zis ca nu il suporta si ca strica mixu din cauza lui, si i-am rugat, cu toate ca nu am avut cu cine, i-am zis sa ne lase sa ne jucam ca tanker avand admin pe comunitate, si urmand ca Xon sa dea flood, primesc ban din cauza lui Tanker. Kidosan, era prezent pe ts3 cand  Xon radea de mine ca am luat ban din cauza lui, va rog cu aceste informatii sa primesc unban, chiar rog conducerea sa cerceteze aceasta situatie. Multumesc!
Posted (edited)

Ba sincer nu am inteles nimic ba chiar m-am uitat sa fiu sigur daca sunt pe alt forum . Nu inteleg ce treaba are kido san cu dual gaming daca duma/tanker te-a banat + ca tanker este banat pe dual-gaming de ceva timp . Acum stau si ma intreb oare ai gresit forum ? 

Revin cu edit , cand se mai clarifica sau cand incerci o explicatie mai coerenta

Edited by daylight
  • Like 1
Posted (edited)

Sincer,eu te stiu,nici tu nu esti pe treaba ta :)) Si eu si multi am trecut prin “certuri” cu acel baiat,avand in vedere ca el nu mai joaca, sunt deacord cu unban pentru tine cu conditia sa iti vezi de jocul tau si fara scandal sau “arfe” cand esti cu altii.

Nu stiu povestea din spatee flodului,dar eu mi am spus parerea si atunci ca nu ai putea da tu flood.

Eu sunt PRO pentru unban,vedem si decizia altor admini. 🙂

edit: Toata lumea merita o a2 a sansa ,nimeni nu e perfect,toti invatam! 

Edited by Sef pe Cutit
Posted

Salut, tu sti bine de ce ai ban aici, plus pe Ts.. faci reclama si mai vb si "prost", tu si ceilanti prieteni de ai tai de pe STARCS "sa nu dau nume" !

Posted

Într-adevăr, îi dau perfect dreptate lui Daylight. Probabil nici nu știi exact unde ai făcut cererea de unban; sunt și eu puțin confuz. Referitor la partea cu flood-ul, sunt convins că nu te descurci să faci asta. O să revin și eu cu un edit în momentul în care mă lămuresc unde ai vrut să faci cererea.

• Like 1
Posted (edited)

Salut!

Daca tu crezi ca prin aceasta cerere ,a face un om terminat  " datorita faptului ca joaca cu coduri, si e un om terminat." te avantajeaza ,gresesti amarnic. Cat despre flood nu se intelege clar ce intentii ai aici in comunitatea Dual-Gamig , owner-ii sa hotarasca ce vor face cu tine . 

Conform T/C trebuie sa pastram un limbaj decent atat pe servere cat si pe TS, tin sa-ti reamintesc!

Edited by FLASH_98

spacer.png                                                                                                                                     

Vmao0.gif     GOLD.DUAL-GAMING.RO   Vmao0.gif

Vmao0.gif            WWW.DUAL-GAMING.RO        SUPER-MODERATOR FORUMVmao0.gif 

Vmao0.gifTS.DUAL-GAMING.RO    Vmao0.gif 

Posted

18 hours ago, Adrian Leo said:

Salut, tu sti bine de ce ai ban aici, plus pe Ts.. faci reclama si mai vb si "prost", tu si ceilanti prieteni de ai tai de pe STARCS "sa nu dau nume" !

:5ZEyffX:

:HdS7Kws:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...