Verdee Posted April 21 Posted April 21 (edited) Totul a început undeva prin 2002–2003. Eu, fiind născut în ’96, eram doar un copil când bunicul meu m-a dus pentru prima dată într-o sală de net și mi-a cumpărat o oră de joc. A fost prima mea interacțiune „pe cont propriu” cu un calculator. Primele două jocuri care m-au marcat mai mult decât îmi imaginam atunci au fost GTA Vice City și Counter-Strike 1.5. Vice City a rămas până în ziua de azi unul dintre jocurile mele de suflet — îl mai joc și acum de câteva ori pe an, fie pe telefon, tabletă sau PC. Povestea cu Counter-Strike a început în aceeași sală de net. După ce mă jucam liniștit Vice City, tot auzeam în jurul meu oameni care țipau și se agitau pe CS. La un moment dat am întrebat ce joacă și cineva m-a băgat pe server. Țin minte și acum: mi-am pus numele „Moartea” — clasic pentru un copil de 6 ani 😄 După câteva runde, am reușit să dau un headshot cuiva din sală, iar reacția lui a fost memorabilă: „Cine joacă cu numele Moartea?!” Atunci am simțit pentru prima dată acel „feeling” — satisfacția aia când îți iese o fază și cineva se oftică. Probabil una dintre cele mai tari senzații din gaming. Fast forward în 2007 — primesc primul calculator acasă + internet. De acolo începe distracția cu adevărat. Jucam foarte mult moduri de superhero și warcraft pe 1.6, dar și GTA San Andreas. Din păcate, PC-ul meu nu ducea jocul complet, iar după câteva misiuni luam crash. Cu toate astea, m-am jucat aproape 2 ani doar explorând harta fără să termin jocul 😄 Prin 2009 am făcut trecerea la ceva mai „modern” — Counter-Strike Source. M-am jucat o perioadă bună pe un server public (H&D), unde owner era „Barbosu” — personaj legendar pe atunci 😄 Serverul a devenit ulterior STEAM ONLY, așa că am fost nevoit să-mi fac Steam. Așa am descoperit mixurile — pe vremea aia nu exista matchmaking competitiv. Am jucat mixuri timp de 3–4 ani, am făcut parte din mai multe echipe și am participat la competiții locale și internaționale. Cea mai bună performanță a fost locul 2 la nivel național. Ulterior am trecut pe CS:GO, unde am tras tare pentru Global. După ce am atins rank-ul, mi-am pierdut interesul, dar pasiunea pentru joc a rămas. Am trecut și prin alte jocuri competitive: PUBG (chiar am ajuns pentru scurt timp într-o echipă top 3 EU) Overwatch (un joc excelent pe partea de teamplay) Valorant (pe care l-am așteptat enorm și l-am jucat câțiva ani buni) La un moment dat am realizat că au trecut anii și odată cu ei și reflexele — lucru care m-a cam dezamăgit. Am încercat CS2 la lansare, dar nu m-a prins deloc. Recent, am reinstalat CS 1.6 „la mișto”… și am fost surprins total. Am descoperit comunitatea asta și sistemul de mixuri. La primul mix mă așteptam să nu mă aleagă nimeni, mai ales că nu mai jucasem serios de 4–5 ani și nu mai știam nici call-urile. Dar, surprinzător, lumea a fost super deschisă și prietenoasă. În loc de toxicitate, am găsit oameni care chiar te ajută și te îndrumă. Senzația de a juca aici a fost ceva aparte — oameni chill, atmosferă bună și chef real de joc. Prezent De aproximativ 2 luni joc constant mixuri aici în comunitate. Recent am devenit și admin (mai mult ca o provocare personală 😄). Mi-am găsit și primul fan — VerDe. 😄 Totul este super și mă bucur că am revenit. Cred sincer că există o șansă reală de a readuce CS 1.6 la viață, cel puțin la noi în țară. Sunt foarte mulți jucători ca mine care ar reveni dacă ar ști că există o comunitate activă ca asta. Mi-ar plăcea să văd și competiții pentru amatori în viitor. P.S. Legat de numele meu și de „fanul meu #1” VerDe. — am dovezi că folosesc acest nume de peste 11 ani. Voi atașa și o poză 😄 Edited April 22 by Verdee
Verdee Posted April 22 Author Posted April 22 4 hours ago, Alexandru. said: 3 hours ago, daylight said: 4 hours ago, Alexandru. said: 5 hours ago, zxy said: Bine ai venit! 10 hours ago, all weapons are against me said: Bine ai venit pe comunitate! Bine v-am gasit ! 😇😇
FLASH_98 Posted April 22 Posted April 22 Sedera placuta si spor la fraguri! GOLD.DUAL-GAMING.RO WWW.DUAL-GAMING.RO SUPER-MODERATOR FORUM TS.DUAL-GAMING.RO
Recommended Posts