pata Posted Thursday at 09:36 AM Posted Thursday at 09:36 AM (edited) Nick: Pața Antrenoru (cu ț) Vârstă: 24 SteamID: STEAM_0:1:805671594 Steam(Profile): https://steamcommunity.com/id/leo1iacob/ De ce vrei sa devii admin ?: am intrat la inceput la un mix doua invitat de tovarasul meu BeTooN/Costin, mi-a placut, am inceput sa ma joc numai aici (ma rog, asa cat am si eu timp, de distractie, sunt si cu munca) si am zis ca daca tot ma joc aici sa fac si o cerere admin pentru ca uneori intru sa ma joc dar nu avem admin, iar eu nu am asa de mult timp sa stau... Am experienta si amx si amxx, am avut si comunitati, daca va pot ajuta cu ceva. Ai intrat in grupul de pe steam ( https://steamcommunity.com/chat/invite/nK0u2fgw ) : am intrat acum. Ai citit regulamentul? Cuvantul cheie este...? "Aimer47" Edited Friday at 02:14 PM by daylight
all weapons are against me Posted Thursday at 10:10 AM Posted Thursday at 10:10 AM (edited) vreau sa te vad mai activ Edit: Am modificat in contra deoarece nu te vad mai deloc, poate și din cauza ca intru doar seara dar aparent alții nici ziua nu te-au văzut, refa mai multa activitate. Dacă te joci cu mai multe nickname părerea mea e sa ramai doar la 1 Edited Saturday at 07:36 PM by all weapons are against me Schimbare decizie 1
Adrian Leo Posted Thursday at 08:57 PM Posted Thursday at 08:57 PM Salut,eu nu te am vazut mai deloc la mixuri.. momentan ai un NU de la mine 1
VerDe. Posted Friday at 10:44 PM Posted Friday at 10:44 PM Nu te-am vazut, dar vad ca mai multi ti-au dat pro asa ca merg pe incredere fata de ei. Pro, mult succes!
Sef pe Cutit Posted Saturday at 12:13 AM Posted Saturday at 12:13 AM Nu te am vazut deloc, poate ai avut alt nickname pe sv, dar cu acest nume nu te am vazut. Activitate, si dupa faceti cerere.
DUMA Posted Saturday at 05:22 PM Posted Saturday at 05:22 PM momentan ma abtin,cum au zis si unii din colegi, nu ai activitate pe aceasta comunitate.
zxy Posted Saturday at 11:37 PM Posted Saturday at 11:37 PM (edited) Revino cu o noua cerere dupa 14 zile succes! Edited Saturday at 11:38 PM by zxy 1
Recommended Posts