seNz0R Posted Thursday at 06:21 PM Posted Thursday at 06:21 PM (edited) ⚫Nume: seNzoR ⚫Numele celui reclamat?: Mark ⚫De ce faci această reclamație?: fac mixuri si cand toata lumea este la echipe vine Mark si da kick atat mine cat si altor playeri pentru as aduce el pe cine vrea..... nu este prima data cand admini abuzeaza si nu sunt capabili de acest grad ⚫Dovezi: Edited Friday at 02:08 PM by daylight
Mihalis Posted Thursday at 08:56 PM Posted Thursday at 08:56 PM Salut O sa avem o discutie si o sa luam masurile necesare Let's Play on AIM.DUAL-GAMING.RO
Sef pe Cutit Posted Thursday at 11:13 PM Posted Thursday at 11:13 PM Nu stiu ce s a intamplat,din ce se vede in poza e doar ca nu erai la echipe ,scriai de la spec,kick nu se vede ca ti a dat,cel mai bine sa vorbiti fata de noi si sa va explicati ce s a intamplat. Asteptam si raspunsu lui mark
seNz0R Posted Friday at 05:21 AM Author Posted Friday at 05:21 AM (edited) Am uitat sa fac ss și când a dat kick, iar spec sunt pus tot de el, imediat ce a dat kick am întrat iar la echipa și după m-a pus spec pentru a întra cine vrea el. Nu țin morțiș ca am făcut eu mix și am primit kick/spec țin sa se ia măsurile corecte pentr ca asa se pierd playeri... și asta o zic din experiența de Suport și Queri iar Leo știe cel mai bine ce zic vorbind cu el cu o zi înainte de fosta comunitate ... nimănui nu ii place sa bage bani în ceva și sa vina altu sa distrugă . Edited Friday at 05:22 AM by seNz0R 1
Mark Posted Friday at 08:22 AM Posted Friday at 08:22 AM salut nu tiam dat eu kick verifica experimentatule prima data alcineva ti-a dat kick daca ai experienta atuncea de ce imi faci mie reclamatie uitate mai bine sau vrei sa iti iau ochelari
seNz0R Posted Friday at 10:22 AM Author Posted Friday at 10:22 AM (edited) Nu am cum sa întru în polemici cu tine, de aici se vad aerele astea de superioritate si modul cum te adresezi mai ales cand eștisuport TS... e adevărat ce se aude și cum te lauda playeri. Spor la joc 😁 Edited Friday at 11:00 AM by seNz0R
all weapons are against me Posted Saturday at 12:41 PM Posted Saturday at 12:41 PM Senzor din ceea ce ai arătat nu se poate vedea nimica clar că este Mark sau că s.a întâmplat ceva, de acuma pe viitor sa aduci dovezi clare iar daca se întâmplă ceva poți contacta direct gradele mai mari de pe mix-area ca mai mereu sunt grade mari când vine vorba de mix-area Iar pentru tine Mark, in primul rând ești grad administrativ și poți vorbi frumos, fara sa iei la mișto sau sa jignești persoana care ți-a făcut reclamația, puteai să răspunzi frumos la om ca nu te-a jignit/înjurat etc
Recommended Posts