Bjorn Posted yesterday at 11:14 AM Posted yesterday at 11:14 AM (edited) Nick: Bjorn SteamID:STEAM_0:1:457433093 Adminul care te-a banat:nu stiu Dovada: Nu pot sa fac wg, cand intru in program mi se inchide pur si simplu( am virus and threat protection off ). Am win 11, am incercat si cu versiunea de w8 si cu xp. Daca gasim o solutie la asta eu va dau wargods cu placere. Din ce imi amintesc, baiatu mi-a cerut wargods, si dupa nu a mai zis nimic un mix, si dupa mi-am dat disconnect. Cred ca se poate verifica ora la care a scris el ca vrea wg si ora la care mi-a dat ban. 🙂 Edited 20 hours ago by daylight
Bjorn Posted yesterday at 11:23 AM Author Posted yesterday at 11:23 AM <14:22:53> Trying to resolve hostname TS.dual-gaming.RO <14:22:55> Trying to connect to server on TS.dual-gaming.RO <14:22:55> You are banned temporarily. Reason: "drop no wg" Try again in 3d 07:12:29
meLc Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Cum "spun altii si nu dau nume" regulamentul este ptr toti. Nu poti face wg , incearca sa rezolvi si banul se va scoate. Parerea mea. Asteapta raspuns si de la altii.
all weapons are against me Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Nu poți face wg= ban, rezolva problemă și după vom mai discuta
Recommended Posts