Jump to content

Recommended Posts

Posted
  • Nick: lolcs
  • SteamID: STEAM_0:0:401024856 
  • Adminul care te-a banat:Clau
  • Dovada: https://ibb.co/1G20gXd3
  • eu am jucat dupa psiul lui varamiu ! si  in seara respectiva nu am putut sa misa faca verificarea in pc lui din motivele. ! ca detinea niste documente bancare etc afisate pe ecranul pc !! si in  niste foldere ! ami pare nespus de  rau ! + nu am stiut ca in cs  lui detine niste coduri ' incare misa  afisat in . testu'l fungun. !!!
  • nu aveam walll cum se spune in acest wg sau cum misa spus de catre adminu'l clau eu ma stiu un jucator ! curat nu am jucat cu asa ceva de genul ! 
  • adminu'l dum ma stie   de cate ori am jucat aici am fost curat ! si din alti jucatori ! 
  • accept orice test din orice admini sa mise faca verificarea in pc sau ce trebuie de facut ! 
  •  
Posted (edited)

:7FnYSPy:

Asta e wg(l-am copiat din motivul banului) : fungun.top/ecd/report/253919

Ai foarte multe roșii iesite si cu ip de Italia și cu ip de Romania, deci nu știu la ce prieten joci tu, dar cand intri îți asumi că de unde joci nu ai coduri etc, acuma e irelevant o verificare deoarece poți să-ți schimbi pc sau etc.

Edited by all weapons are against me
Posted

Jucați corect și respectați regulile, iar apoi puteți veni cu astfel de cereri. Nu încercați să induceți lumea în eroare  lucrurile trebuie să fie transparente și corecte pentru toți. CONTRA

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...