LOLCS Posted May 4 Posted May 4 Nick: lolcs SteamID: STEAM_0:0:401024856 Adminul care te-a banat:Clau Dovada: https://ibb.co/1G20gXd3 eu am jucat dupa psiul lui varamiu ! si in seara respectiva nu am putut sa misa faca verificarea in pc lui din motivele. ! ca detinea niste documente bancare etc afisate pe ecranul pc !! si in niste foldere ! ami pare nespus de rau ! + nu am stiut ca in cs lui detine niste coduri ' incare misa afisat in . testu'l fungun. !!! nu aveam walll cum se spune in acest wg sau cum misa spus de catre adminu'l clau eu ma stiu un jucator ! curat nu am jucat cu asa ceva de genul ! adminu'l dum ma stie de cate ori am jucat aici am fost curat ! si din alti jucatori ! accept orice test din orice admini sa mise faca verificarea in pc sau ce trebuie de facut !
Sef pe Cutit Posted May 4 Posted May 4 Salut, daca poti pune si fungunul aici sa l vedem si noi ar fi super. Revin cu un raspuns dupa.
all weapons are against me Posted May 5 Posted May 5 (edited) Asta e wg(l-am copiat din motivul banului) : fungun.top/ecd/report/253919 Ai foarte multe roșii iesite si cu ip de Italia și cu ip de Romania, deci nu știu la ce prieten joci tu, dar cand intri îți asumi că de unde joci nu ai coduri etc, acuma e irelevant o verificare deoarece poți să-ți schimbi pc sau etc. Edited May 5 by all weapons are against me
Sef pe Cutit Posted Tuesday at 08:18 AM Posted Tuesday at 08:18 AM La ce fungun vad ca este acolo asigurati va inainte de a va juca
zxy Posted Tuesday at 01:57 PM Posted Tuesday at 01:57 PM Jucați corect și respectați regulile, iar apoi puteți veni cu astfel de cereri. Nu încercați să induceți lumea în eroare lucrurile trebuie să fie transparente și corecte pentru toți. CONTRA
all weapons are against me Posted Tuesday at 04:35 PM Posted Tuesday at 04:35 PM Dovezile sunt clare, ban-ul rămâne!
Recommended Posts