skysky Posted Sunday at 10:46 PM Posted Sunday at 10:46 PM ⚫Nume: moonlight ⚫Numele celui reclamat?: frozyck ⚫De ce faci această reclamație?: da coduri pe net si te baneaza daca te joci vs el ⚫Dovezi: Quote
Alexandru. Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago (edited) Nu te pune nimeni sa te joci cu coduri de la "prietenii tai" Eu nu inteleg de ce te mai joci din moment ce tu esti interzis Name Nu_Am_Limite SteamID: STEAM_0:1:377985891 Dovada : https://imgur.com/a/name-nu-am-limite-steamid-steam-0-1-377985891-xWMMXDg Edited 12 hours ago by Alexandru. Quote
Mr.Nobody Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Revenim la ce spun si colegi ! Nu te pune nimeni să le faci download si să joci cu ele ! Poate era un test dacă tu ai fost curios să vezi atunci asumă ti din partea mea Quote
skysky Posted 5 hours ago Author Posted 5 hours ago Frate, eu va arat dovada ca e prieten cu mine si chiar el mi a dat coduri si el se joaca, ca admin e normal sa faci asta? totusi va arat o dovada, chiar are coduri si el se joaca...cititi de 2 ori si luati masuri ca nu e chiar asa, nu conteaza ca am eu ban conteaza ca si el are si mi a dat si mie.. Quote
trecipeste Posted 47 minutes ago Posted 47 minutes ago (edited) eu intai dau cu pumnu si dupa intreb ce s-a intamplat si vr sa va zik ca sunt nimic fără isus hristos, sunt un bărbat simplu fără barbă și fără figuri. practic box de la 9 ani și mă țin bine pe pumn și disciplină. sunt sociabil, zâmbăreț și nu îmi place să fac mișto de nimeni. dacă mă vezi pe teamspeak, putem vorbi despre orice dar depinde de persoane. deoarece sunt un tigru și nu suport cetații, în caz că aveți chef de miștouri cu mine pe teamspeak, să știți că am oameni în spate. n-am ce să zic, ci doar să vă îndemn să gândiți pozitiv, iar dacă vă doriți cu-adevărat să evoluați în viață, să-l urmăriți pe JeanGaoazaSiGioconda. vă urez o zi minunată și aștept să ne vedem pe teamspeak. poate într-o zi vom deveni prieteni, cine știe? astept partea a doua de la vlog dabea astept sa privesk urmatorul video cum bea pantera apa din balta Edited 45 minutes ago by trecipeste Quote
888CORE Posted 24 minutes ago Posted 24 minutes ago (edited) CONTRA!!! MINCIUNA INGOGONATA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Edited 13 minutes ago by 888CORE Quote
gy0koflender Posted 14 minutes ago Posted 14 minutes ago (edited) Buna seara. Aceasta cerere de reclamatie va fi respinsa din partea mea. Acest om este un sarlatan care trebuie sa fie pedepsit de fiecare data cand se joaca cu coduri. Multumesc de intelegere. Cu drag, LiviuS Edited 13 minutes ago by gy0koflender Quote
Recommended Posts