skysky Posted Sunday at 10:46 PM Posted Sunday at 10:46 PM ⚫Nume: moonlight ⚫Numele celui reclamat?: frozyck ⚫De ce faci această reclamație?: da coduri pe net si te baneaza daca te joci vs el ⚫Dovezi: Quote
Alexandru. Posted yesterday at 11:05 AM Posted yesterday at 11:05 AM (edited) Nu te pune nimeni sa te joci cu coduri de la "prietenii tai" Eu nu inteleg de ce te mai joci din moment ce tu esti interzis Name Nu_Am_Limite SteamID: STEAM_0:1:377985891 Dovada : https://imgur.com/a/name-nu-am-limite-steamid-steam-0-1-377985891-xWMMXDg Edited yesterday at 11:08 AM by Alexandru. Quote
Mr.Nobody Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Revenim la ce spun si colegi ! Nu te pune nimeni să le faci download si să joci cu ele ! Poate era un test dacă tu ai fost curios să vezi atunci asumă ti din partea mea Quote
skysky Posted 20 hours ago Author Posted 20 hours ago Frate, eu va arat dovada ca e prieten cu mine si chiar el mi a dat coduri si el se joaca, ca admin e normal sa faci asta? totusi va arat o dovada, chiar are coduri si el se joaca...cititi de 2 ori si luati masuri ca nu e chiar asa, nu conteaza ca am eu ban conteaza ca si el are si mi a dat si mie.. Quote
Recommended Posts