Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Nume:   D3MoN
Numele celui reclamat?:  Bby
De ce faci această reclamație?:  Fata are zile cand isi face de cap si nu tine cont de colegii ei .. eram in mix pe sv de ro  eram in echipa ales care  ea bby ma baga la spec si baga pe altii . Cand vb cu ea cu are gura gura mare si nu te  intelegi  cu  ea. Tot timpu se scoate ea scrie mesaje, Vorbeste cu tine personal si niciodata nu-i de vina. Se intampla totul de la sine sa zic asa ea nu i de vina  deloc.
Dovezi Bucsa Stin Sef pe cutit  

Edited by D3MoN
Posted

aastept sa vina si bby cu replica sa vad ce are si ea de zis.

Posted

Buna Demon. Am impresia ca tu cauti cearta cu mine mereu pe ts; unde sunt eu, vii si tu. Te am rugat frumos sa verifici ceea ce spui!

NU AM FOLOSIT NICIO COMANDA ASUPRA TA !!! SE POATE VERIFICA IN LOGOURI!

Nu stiu cine te a scos de pe sv, in prima faza nici macar nu eram la pc! Plus ca cel care a facut echipe la tero, a zis clar ca nu te a ales!! Noi eram oricum echipa formata, dar, repet, NU AM FOLOSIT NICIO COMANDA ASUPRA TA!

Si nu mai spune ca ti am vorbit urat si ca ti am spus sa-mi mananci zona intima sau mai stiu eu ce, ca nu am astfel de fantezii! 

Mulțumesc!

• Thanks 1
Posted

CONTRA, din toate interactiunile pe care le am avut cu bby, nu am vazut o vreodata sa isi faca de cap cu gradul pe care il are, o vad o persoana destul de linistita si la locul ei

• Thanks 1
Posted (edited)

Eu refuz sa ma pronunt la acest complain, dar zic atata bby si tie si la frozyk si toti de la opium.

Acum doua seri erau  pe mix2 5 dintre ei la o echipa s-au facut echipele ( ia batut grav 16-3) baietii nu au mai vrut sa joace dupa.

2 de la opium o prins loc pe mix1 , s-a bagat la echipe trebuia sa aleaga cei care nu au jucat si erau pe sv nu a ales pe nimeni s-au ales pe aia 5 de la ei ca vezi doamne ca nu au jucat. 

Wall sau cum il cheama pe neamtu ala care joaca pe la noi trebuia ales de ei si au zis ca nu ca intra om.

Tu ca admin "responsabil" ar trebui sa stii asta au fost multe discutii pe tema asta si tot la fel faceti chiar nu va inteleg.

NU SE INTRA CU ECHIPA FORMATA DACA VREI SA TE JOCI ASA FACETI MIX INTRE VOI SAU FASTCUP. 

Sa fie ultima data cand vad lucruri de genu.

Edited by meLc
Wrong spelling
  • Thanks 2
Posted

Melc, ce ma bagi pe mine in oala cu cei de la opium? :))

spun ca "aveam echipa" fiindca era sv gol cand am intrat noi! Picasera sv de extern si noi ne am dus primii pe cel de intern!