D3MoN Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago (edited) ⚫Nume: D3MoN ⚫Numele celui reclamat?: Bby ⚫De ce faci această reclamație?: Fata are zile cand isi face de cap si nu tine cont de colegii ei .. eram in mix pe sv de ro eram in echipa ales care ea bby ma baga la spec si baga pe altii . Cand vb cu ea cu are gura gura mare si nu te intelegi cu ea. Tot timpu se scoate ea scrie mesaje, Vorbeste cu tine personal si niciodata nu-i de vina. Se intampla totul de la sine sa zic asa ea nu i de vina deloc. ⚫Dovezi Bucsa Stin Sef pe cutit Edited 20 hours ago by D3MoN Quote
DUMA Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago aastept sa vina si bby cu replica sa vad ce are si ea de zis. Quote
bby Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Buna Demon. Am impresia ca tu cauti cearta cu mine mereu pe ts; unde sunt eu, vii si tu. Te am rugat frumos sa verifici ceea ce spui! NU AM FOLOSIT NICIO COMANDA ASUPRA TA !!! SE POATE VERIFICA IN LOGOURI! Nu stiu cine te a scos de pe sv, in prima faza nici macar nu eram la pc! Plus ca cel care a facut echipe la tero, a zis clar ca nu te a ales!! Noi eram oricum echipa formata, dar, repet, NU AM FOLOSIT NICIO COMANDA ASUPRA TA! Si nu mai spune ca ti am vorbit urat si ca ti am spus sa-mi mananci zona intima sau mai stiu eu ce, ca nu am astfel de fantezii! Mulțumesc! 1 Quote
bby Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Inca ceva, pe sv se afla doar Bucsa. Sef pe cutit + Stin nu erau pe sv. Quote
azrael Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago CONTRA, din toate interactiunile pe care le am avut cu bby, nu am vazut o vreodata sa isi faca de cap cu gradul pe care il are, o vad o persoana destul de linistita si la locul ei 1 Quote
meLc Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) Eu refuz sa ma pronunt la acest complain, dar zic atata bby si tie si la frozyk si toti de la opium. Acum doua seri erau pe mix2 5 dintre ei la o echipa s-au facut echipele ( ia batut grav 16-3) baietii nu au mai vrut sa joace dupa. 2 de la opium o prins loc pe mix1 , s-a bagat la echipe trebuia sa aleaga cei care nu au jucat si erau pe sv nu a ales pe nimeni s-au ales pe aia 5 de la ei ca vezi doamne ca nu au jucat. Wall sau cum il cheama pe neamtu ala care joaca pe la noi trebuia ales de ei si au zis ca nu ca intra om. Tu ca admin "responsabil" ar trebui sa stii asta au fost multe discutii pe tema asta si tot la fel faceti chiar nu va inteleg. NU SE INTRA CU ECHIPA FORMATA DACA VREI SA TE JOCI ASA FACETI MIX INTRE VOI SAU FASTCUP. Sa fie ultima data cand vad lucruri de genu. Edited 6 hours ago by meLc Wrong spelling 2 Quote
bby Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Melc, ce ma bagi pe mine in oala cu cei de la opium? :)) spun ca "aveam echipa" fiindca era sv gol cand am intrat noi! Picasera sv de extern si noi ne am dus primii pe cel de intern! Quote
Recommended Posts