D3MoN Posted Thursday at 09:38 PM Posted Thursday at 09:38 PM (edited) ⚫Nume: D3MoN ⚫Numele celui reclamat?: Bby ⚫De ce faci această reclamație?: Fata are zile cand isi face de cap si nu tine cont de colegii ei .. eram in mix pe sv de ro eram in echipa ales care ea bby ma baga la spec si baga pe altii . Cand vb cu ea cu are gura gura mare si nu te intelegi cu ea. Tot timpu se scoate ea scrie mesaje, Vorbeste cu tine personal si niciodata nu-i de vina. Se intampla totul de la sine sa zic asa ea nu i de vina deloc. ⚫Dovezi Bucsa Stin Sef pe cutit Edited Thursday at 09:53 PM by D3MoN
DUMA Posted Thursday at 09:41 PM Posted Thursday at 09:41 PM aastept sa vina si bby cu replica sa vad ce are si ea de zis.
bby Posted Thursday at 10:23 PM Posted Thursday at 10:23 PM Buna Demon. Am impresia ca tu cauti cearta cu mine mereu pe ts; unde sunt eu, vii si tu. Te am rugat frumos sa verifici ceea ce spui! NU AM FOLOSIT NICIO COMANDA ASUPRA TA !!! SE POATE VERIFICA IN LOGOURI! Nu stiu cine te a scos de pe sv, in prima faza nici macar nu eram la pc! Plus ca cel care a facut echipe la tero, a zis clar ca nu te a ales!! Noi eram oricum echipa formata, dar, repet, NU AM FOLOSIT NICIO COMANDA ASUPRA TA! Si nu mai spune ca ti am vorbit urat si ca ti am spus sa-mi mananci zona intima sau mai stiu eu ce, ca nu am astfel de fantezii! Mulțumesc! 1
bby Posted Thursday at 10:27 PM Posted Thursday at 10:27 PM Inca ceva, pe sv se afla doar Bucsa. Sef pe cutit + Stin nu erau pe sv.
azrael Posted Thursday at 11:25 PM Posted Thursday at 11:25 PM CONTRA, din toate interactiunile pe care le am avut cu bby, nu am vazut o vreodata sa isi faca de cap cu gradul pe care il are, o vad o persoana destul de linistita si la locul ei 1
meLc Posted Friday at 10:21 AM Posted Friday at 10:21 AM (edited) Eu refuz sa ma pronunt la acest complain, dar zic atata bby si tie si la frozyk si toti de la opium. Acum doua seri erau pe mix2 5 dintre ei la o echipa s-au facut echipele ( ia batut grav 16-3) baietii nu au mai vrut sa joace dupa. 2 de la opium o prins loc pe mix1 , s-a bagat la echipe trebuia sa aleaga cei care nu au jucat si erau pe sv nu a ales pe nimeni s-au ales pe aia 5 de la ei ca vezi doamne ca nu au jucat. Wall sau cum il cheama pe neamtu ala care joaca pe la noi trebuia ales de ei si au zis ca nu ca intra om. Tu ca admin "responsabil" ar trebui sa stii asta au fost multe discutii pe tema asta si tot la fel faceti chiar nu va inteleg. NU SE INTRA CU ECHIPA FORMATA DACA VREI SA TE JOCI ASA FACETI MIX INTRE VOI SAU FASTCUP. Sa fie ultima data cand vad lucruri de genu. Edited Friday at 12:29 PM by meLc Wrong spelling 2
bby Posted Friday at 12:58 PM Posted Friday at 12:58 PM Melc, ce ma bagi pe mine in oala cu cei de la opium? :)) spun ca "aveam echipa" fiindca era sv gol cand am intrat noi! Picasera sv de extern si noi ne am dus primii pe cel de intern!
Adrian Leo Posted Friday at 07:05 PM Posted Friday at 07:05 PM Aprob ce zice Melc.. si 2 la picior si eu am auzit niste "mici" reclamatii la adresa ta.. si nu este prima oara Si sa nu crezi ca pe aceasta comunitate este cineva "protejat" cum spui tu.. sa vedem ce zic si ceilanti admini,dar pentru mine ai -2 din start 2
D3MoN Posted Friday at 07:39 PM Author Posted Friday at 07:39 PM Asa se aude ca bby e protejata ... carmen a zis ca nu e. Asa ca nu stiu pe cine se bazeaza
Sef pe Cutit Posted Friday at 09:32 PM Posted Friday at 09:32 PM (edited) Ma eu sunt impartial, am vorbit cu amandoi despre ce s a intamplat, daar, cum am zis, Bby mi a zis ca eu erau deja 5, Nu a specificat ca erau VENITI de la alt mix din cauza ca picase sv u,si daca era asa, se putea vorbii de la inceput, am intrat , am fost primii, dar nu s a vorbit nimic, in legatura cu mutatu/kicku, nu avem cum sa stim sigur pt ca logurile nu le putem vedea , Dar avand supervizor on, adica Bucsa, cand am stat de vorba cu el mi a zis ca asa s a intamplat, ca l a scos de la echipa pe Demon, si stiu ca mi a zis Bby ca baiatul care facuse echipa i a zis ca nu l a ales, dar nu cred ca a verificat macar,pentru ca dupa cum stim, baietii din"gasca vesela" sunt mai pe mistocareala. Edited Friday at 09:33 PM by Sef pe Cutit
bby Posted Friday at 11:28 PM Posted Friday at 11:28 PM (edited) De la "reclamatii" s a ajuns la "protectii" :))) Demon, pe ce te bazezi cand faci astfel de afirmatii? :)) si cine a zis ca ma jucam cu "gasca vesela"? Va dati cu parerea fara sa fi fost macar acolo? Si pt ce -2? Verificati macar cele spuse de catre acest Demon!! P.S: eu, cu X (nu dau nume, ca nu e prezent/a) asteptam pe mix 2 extern sa ne jucam. NU ERAM IN MIX. Au picat sv de extern si cei 4 au zis sa ne ducem primii pe mix 2 intern si vor venii si altii (fiindca picasera sv de extern si noi nu eram in mix, eram la spec). Edited Friday at 11:28 PM by bby
Adrian Leo Posted Saturday at 08:41 PM Posted Saturday at 08:41 PM Deja se vb mult si fara sens.. Bby tu ai multe reclamatii de 1 luna incoa,si sa trecut cu vederea.. daca se mai intampla probleme sau plangeri "concrete" asupra ta o sa ai Remove la gradul care il ai pe ts !
Recommended Posts