HoooLigan Posted Saturday at 10:53 AM Posted Saturday at 10:53 AM Descriere Addons: Am decis sa fac o fapta buna pentru toti iubitorii de mod Base-Builder (BB), am facut un addons de la 0 de Base-Builder, pentru cei care vor sa isi deschida server si sunt pasionati de modul asta, addons-ul contine toate reclamele cu "BB.DUAL-GAMING.RO", nu am sa pun SMA-urile pentru ca nu vreau sa se fure addons-ul si dupa sa gasim alt server in alta comunitate cu addons-ul meu, addons-ul asta este strict pentru comunitatea DUAL-GAMING.RO. Daca va deschideti server cu addons-ul asta, automat veti primii cadou 7 zile suport, pentru orice problema legata de addons si actualizari. Tin sa mentionez ca am creat si adaugat toate cele necesare modului Base-Builder modern, restu pluginelor va puneti ce doriti dumneavoastra ! Creearea acestui addons a durat aproximativ 2-3 zile, va rog frumos sa-mi apreciati munca, in ziua de azi nu prea mai puteti obtine ceva bun si pe gratis ! 😃❤️ Continutul acestuia: Citat ; -------------------------------------------------- [ BB.Dual-Gaming.Ro # Base-Builder Mode ] -------------------------------------------------- ; -------------------- [ Core ] -------------------- core/bb_core.amxx ; ------------------------------------------------------ ; -------------------- [ Classes ] -------------------- classes/bb_classes.amxx ; --------------------------------------------------------- ; -------------------- [ Extra Plugins ] -------------------- extra_plugins/bb_vip_menu.amxx extra_plugins/bb_admin_menu.amxx extra_plugins/bb_shop_menu.amxx extra_plugins/bb_principal_menu.amxx extra_plugins/bb_race_menu.amxx extra_plugins/bb_block_jointeam.amxx extra_plugins/bb_team_join.amxx extra_plugins/bb_credits_system.amxx extra_plugins/bb_credits_kill_reward.amxx extra_plugins/bb_new_hud_system.amxx ; --------------------------------------------------------------- ; -------------------- [ Weapons (SHOP SYSTEM) ] -------------------- weapons/golden_ak47.amxx weapons/golden_m4a1.amxx weapons/golden_deagle.amxx ; ----------------------------------------------------------------------- ; -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Autor: HoooLigan Download: https://www.mediafire.com/file/qe9c9tgb0pcmz2q/Base+Builder+-+[+BB.DUAL-GAMING.RO+]+-+2.rar/file Imagini (Optional): Nu am imagini, dar puteti vedea voi pe server, daca puneti addons-ul. Quote
Recommended Posts