Jump to content

Recommended Posts

Posted
  • Nick: PgDn*
  • Vârstă: 25
  • SteamID: STEAM_0:1:198395679
  • Steam(Profile): https://steamcommunity.com/profiles/76561198357057087/
  • De ce vrei sa devii admin ? Sa ajut , cateodata nu sunt admini conectati , mai ales ca eu joc cel mai des pe weekend , joc pana la un 3-4 dimineata , ca in timpul saptamani nu prea am activitate asa mare din cauza muncii  , sunt sofer pe camion si muncesc cam toata saptamana . acum depinde si de voi daca doriti sa fac parte alaturi de voi in staff sau nu 🙂 
  • Ai intrat in grupul de pe steam  ( https://steamcommunity.com/chat/invite/nK0u2fgw ) : Da 
  • Ai citit regulamentul? Cuvantul cheie este...? Da / dual-gaming1337
Posted

:dXU9ZpK:

Posted

:dXU9ZpK: Te-am vazut activ in ultima vreme meriti o sansa

Let's Play on AIM.DUAL-GAMING.RO

Posted

CONTRA.

Sunt de acord cu ceea ce a spus Stin. Doar pt 1-2 mixuri in weekend, nu vad necesar.

Posted (edited)
La 19.05.2026 la 20:50, PgDn* a spus:

Și eu sunt de aceași părere cu Stin, pentru 2 mix pe noapte și doar în weekend , nu ai nevoie de admin, plus că în weekend sunt liberi toți, deci sunt admini on la ora aia.

Și sub altă formă de ideei , eu joc aproape toată ziua mix, dar te-am vazut de 2 ori pe srv. 

CONTRA

Edited by ZdrabauIonut
Posted

PgDn are admin (L) pe alta comunitate!! 

CONTRA!!

20260522_171404.jpg

Posted

PRO,dar am auzit ca are grad pe alta cuminitate,vreau sa stiu unde !!!!

• Like 1
Posted

Pe cs.pow.. se vede si in poza postata de mine.

• Like 1
Posted

Cum zic cei de sus ai Admin pe o alta comunitate ramane de vazut chestia asta, adica unde vrei sa ramai...

Posted

Nu ai mai venit cu nici un raspuns, Ramane sa vedem ce decid @DUMA, @Adrian Leo  Ia legatura cu ei restul ne-am spus parerea :HdS7Kws:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...