PgDn* Posted May 19 Posted May 19 Nick: PgDn* Vârstă: 25 SteamID: STEAM_0:1:198395679 Steam(Profile): https://steamcommunity.com/profiles/76561198357057087/ De ce vrei sa devii admin ? Sa ajut , cateodata nu sunt admini conectati , mai ales ca eu joc cel mai des pe weekend , joc pana la un 3-4 dimineata , ca in timpul saptamani nu prea am activitate asa mare din cauza muncii , sunt sofer pe camion si muncesc cam toata saptamana . acum depinde si de voi daca doriti sa fac parte alaturi de voi in staff sau nu 🙂 Ai intrat in grupul de pe steam ( https://steamcommunity.com/chat/invite/nK0u2fgw ) : Da Ai citit regulamentul? Cuvantul cheie este...? Da / dual-gaming1337
Stin_16Hz Posted May 19 Posted May 19 Sorry, pentru 1-2 mixuri la acea ora nu vad necesitatea de avea admin. ꜱᴛᴇᴀᴍ
Mihalis Posted May 20 Posted May 20 Te-am vazut activ in ultima vreme meriti o sansa Let's Play on AIM.DUAL-GAMING.RO
bby Posted May 21 Posted May 21 CONTRA. Sunt de acord cu ceea ce a spus Stin. Doar pt 1-2 mixuri in weekend, nu vad necesar.
ZdrabauIonut Posted May 21 Posted May 21 (edited) La 19.05.2026 la 20:50, PgDn* a spus: Și eu sunt de aceași părere cu Stin, pentru 2 mix pe noapte și doar în weekend , nu ai nevoie de admin, plus că în weekend sunt liberi toți, deci sunt admini on la ora aia. Și sub altă formă de ideei , eu joc aproape toată ziua mix, dar te-am vazut de 2 ori pe srv. CONTRA Edited May 21 by ZdrabauIonut
Sef pe Cutit Posted May 21 Posted May 21 Pro,eu te am mai vazut,am jucat impreuna esti ok ca si persoana ,de ce sa nu meriti o sansa.
Adrian Leo Posted May 22 Posted May 22 PRO,dar am auzit ca are grad pe alta cuminitate,vreau sa stiu unde !!!! 1
Mihalis Posted May 23 Posted May 23 Cum zic cei de sus ai Admin pe o alta comunitate ramane de vazut chestia asta, adica unde vrei sa ramai... Let's Play on AIM.DUAL-GAMING.RO
Mihalis Posted Tuesday at 05:54 AM Posted Tuesday at 05:54 AM Nu ai mai venit cu nici un raspuns, Ramane sa vedem ce decid @DUMA, @Adrian Leo Ia legatura cu ei restul ne-am spus parerea Let's Play on AIM.DUAL-GAMING.RO
Recommended Posts