Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nume:  hide your head
Numele celui reclamat?:  clAu
De ce faci această reclamație?: sufera de admin in 2026 pe un joc mort si crede ca daca are admin e mai presus decat restu,daca i as fii zis eu ceva de mama ma bana in secunda 2,nu cred ca l am jignit cu ceva sau ca i am vorbit pe ton:))))))cum a zis el cand ne am mutat pe ts "mi-ai vorbit pe ton" .I am zis doar "ho cat scrii" pentru ca i a scris de 15 ori in chat si i a suferit tot meciu ca are wall/coduri
Dovezi: https://imgur.com/a/JpQZttU

Posted

Baiatul s-a implicat intr-o discutie care nu ii era menita, cand tot ce trebuia era sa isi vada de jocul lui. Am incercat sa explic situatia dar nu am avut cu cine, inclusiv pe teamspeak. Nu vreau si nu am nici timp sa am toleranta la suferintele oamenilor needucati. La nesimtire raspund cu nesimtire.  Banul probabil i-a trecut si cu siguranta va primi si data viitoare daca nu isi vede de treaba lui. 

Posted (edited)

M-am bagat pentru ca fata aia era cu mine si tu i ai suferit din primele runde,ca are coduri ca se joaca cu wall ca nu stiu ce,ti a raspuns frumos dupa care tot tu ai insistat si ai amenintat cu banu aiurea,i am luat apararea pentru ca i ai zis de 14 ori sa iti puna link ul si deja erai enervant si cred ca ti am vorbit destul de frumos,tu ai fost singurul care a jignit in conversatia asta si care a suferit de grade,numai fii arogant ca e doar un teamspeak,daca stai prost cu nervii mai bine ramai la stadiu de player.                                                                                                                                                                                                                                                                                                            Name: asda 
IP: STEAM_0:1:550889783 
Reason: savorbesticandestiintrebat 
Ban Length: 10 hours 
Unban Time: 3:22:43 5/30/2026 
Admin Name: [M-] cLAu 
Admin SteamID: STEAM_0:0:82118181 
(Daca asta e motiv pentru ban 10 ore e clar )

Edited by hide your head