pata Posted June 2 Posted June 2 (edited) Nume: Pata Antrenoru Numele celui reclamat?: esenTE De ce faci această reclamație?: nu mai dati "putere" la toti ... (ma abtin), intru sa ma joc mix cu el in echipa, in prima runda i-am dat un info gresit si imi da kick sa intre altul. Cine esti tu ma? Ti-ai luat sv si nu stiam? Eu din cate stiu au prioritate sa joace cei care nu au jucat, daca nu ai chef iesi si intra in alta parte, nu veni sa imi suferi mie dupa prima runda doar ca am dat un info gresit. Tu joci perfect? Dovezi: Cu tot respectul, dar fiti mai rezervati putin va rog cu gradele, ca vin 2-3 d-astia si strica tot acolo la mix area... Edited June 2 by pata
zxy Posted June 2 Posted June 2 (edited) Data viitoare o sa primești ban pentru trolling. Dacă până acum ai fost tolerat de alții, asta nu înseamnă că merge cu oricine. Dacă ai chef de caterincă, du-te și fă-o în altă parte. Ți-au spus toți din echipă că ne iei la mișto ! ps : Referitor la cine sunt eu : sunt unul dintre oamenii care își doresc ordine și disciplină. Nu tolerez miștourile, lipsa de respect sau alte abuzuri. Mulțumesc ! Edited June 2 by zxy 1
pata Posted June 2 Author Posted June 2 (edited) 2 hours ago, zxy said: Data viitoare o sa primești ban pentru trolling. Dacă până acum ai fost tolerat de alții, asta nu înseamnă că merge cu oricine. Dacă ai chef de caterincă, du-te și fă-o în altă parte. Ți-au spus toți din echipă că ne iei la mișto ! ps : Referitor la cine sunt eu : sunt unul dintre oamenii care își doresc ordine și disciplină. Nu tolerez miștourile, lipsa de respect sau alte abuzuri. Mulțumesc ! Ia-te de mana cu el, faptul ca va luati apararea la greseli in loc sa le remediati spune multe despre tine si despre el. Vezi ca vorbesti prost, tine ti pt tine parerea aia a ta ca am trollat. Eu sunt un om care munceste si intru la cateva zile sau cand pot si eu sa ma destind la doua meciuri acolo, nu am timp de trollat ca nu ma joc toata ziua ca voi. Si apropo, vezi ca meciul urmator am jucat tot cu baietii din primul meci in echipa si fara el si mi au dat dreptate, doar ca nu voiau sa se contrazica cu el, citez ce mi au spus ei "baiatul se oftica ca pierde punctele daca pierde, ce vrei". Învățați sa tratati jocul ca atare, e doar un joc, nu mai suferiti aiurea aici baieti. Edit: tu nici nu erai in echipa, erai la canalul principal, nu stiu de ce iti dai cu parerea aiurea despre ce s a întâmplat acolo, ba mai mult ii mai si iei apararea. Edited June 2 by pata
zxy Posted June 2 Posted June 2 Reclamația nu își are rostul. Ai primit doar un kick în prima fază. Data viitoare vei primi și ban. Prea multă vorbă inutilă. 1
Recommended Posts