azrael Posted yesterday at 12:05 AM Posted yesterday at 12:05 AM ⚫Nume: cursemark ⚫Numele celui reclamat?: all weapons are against me ⚫De ce faci această reclamație?: eram pe sv, jocul in bara, stateam pe ts cu duma, sef si mai multi si ma baneaza deoarece isi ia bataie si crede ca fac monitor ⚫Dovezi: https://imgur.com/a/Yp5bzXW 2
all weapons are against me Posted yesterday at 12:23 AM Posted yesterday at 12:23 AM Ca idee, baietii nu stiau nimica ma refer la cei din grupul tau, intri tu si fac prefire, stiu unde sa intre cand nu e niciunul fara probleme, iti dau kick si dupa revina totul la normal, tu spui ca erai cu jocul in bara vorbind pe ts3, dar fix dupa ce ti-am dat kick ti-ai dat connect la milisecunda, cum asa? Daca erai cu jocul in bara si vorbind pe ts3 cum de stiai ca ai primit kick si intri la milisecunda si ti-am explicat ori iesi ori iti dau ban 10minute pentru "tentativa de monitor" stiind ca sunt prietenii tai ca altfel tu nu stai la spec sa te joci si mai ales anturajul pe care il aveti voi intre voi dandu-va info indiferent daca jucati vs voi sau stand la spec. 1
Sef pe Cutit Posted yesterday at 02:04 PM Posted yesterday at 02:04 PM Eram pe ts, da, DUMA nu mai era , referitor la partea cu monitoru, nu am de unde sa stiu ce vb voi pe steam :)) , banu era de 10 minute, dupa ai intrat si ai jucat, inteleg frustrarea ca ti a dat ban, dar puteai frumos sa iesi de pe sv pana spre sfarsit daca ti a dat odata kick.
meLc Posted yesterday at 02:34 PM Posted yesterday at 02:34 PM Simplu, data viitoare dai /kick si pune /password. Tinand cont ca ti-a explicat sa iesi de pe sv de cateva ori crezand ca faci monitor sau chiar faceai nim3ni nu stie. Contra.
azrael Posted 22 hours ago Author Posted 22 hours ago e ok, doar ai vrut sa arati ca ai putere pe ts, cand esti alt tab si primesti kick ti se muta cursoru btw, asa mi am dat seama ca mi ai dat kick. nu cred ca sta cineva sa se uite la un mix abia inceput ca e o pierdere de timp, din toti tu ai fost singurul deranjat de prezenta mea pe server + ca ai pierdut oricum mixu deci nu cred ca "monitorul" era problema. din toti care erau la echipa adversa, aveam decat un singur om la prieteni pe steam si o sa iti las aici un ss cu conversatia ca sa vezi cat de mult monitor i am facut https://imgur.com/a/pytaBFS se poate vedea clar ca am schimbat 4 mesaje minim si alea nicidecum in timpul mixului, eventual eram pe facetime si ii aratam monitoru unde erati pe harta))))))
all weapons are against me Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Frozycka, doar știi ca nu am nimica cu tine, doar știi ca nu joc ca sa câștig și etc, nu eu m-am plâns de monitor ci coechipierii mei, fiind singurul admin din echipa ce ai fi vrut sa fac? Am incercat sa remediez situația, dacă tu nu ai înțeles și ai dorit sa pari arogant și nu ai vrut sa fii înțelegător, am rezolvat.o prin alta modalitate. Și cu asta am incheiat totul.
azrael Posted 11 hours ago Author Posted 11 hours ago well, nu stiu care dintre noi a fost arogant, m-ai mutat ca sa imi zici ca fac monitor, ti am spus frumos ca nu fac si ca vorbeam cu oamenii pe ts si ai inceput sa ma ameninti cu ban cand ti am spus ca nu ies pentru ca nu am de ce deoarece nu fac monitor, sunt super convins ca singuru care ma cunostea din echipa ta erai tu
all weapons are against me Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Și ți-am explicat că dacă sunt suspiciuni poți ieși și reintri înapoi făcând echipa indiferent de situație, indiferent daca era 14/14, voi vreți să fiți respectați dar cand vine omul sa discute cu voi, vă credeți Dumnezei și după mai luați și la mișto, mai ales prietenul tău că dacă chiar voiam puteam să-l banez și pe el 2 ore pentru suferințe, luat la mișto etc. Și cu asta am incheiat, mi-am spus toată părerea.
azrael Posted 10 hours ago Author Posted 10 hours ago singuru cu suspiciuni ai fost tu, in rest nu cred ca avea nimeni o problema, culmea ca din toti 4 de la spec fix eu am fost primu care a fost acuzat, repet, niciun om intreg la cap nu sta sa se uite la un mix de la 0-0, toti de pe canal vorbeam, radeam, erau de fata cam toti cu grade mai mari care printre care si duma care 100% ti a confirmat cand a intrat pe canal ca nu faceam nimic, pur si simplu vorbeam si ma uitam pe yt. daca doresti sa fie o situatie favorabila pentru tine, am fost eu ala arogant si cu nasu pe sus 😉
all weapons are against me Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Nu eram singurul care suspecta asta ci si restul, repet da te cunosc frozycka va cunosc grupul și ați mai recunoscut anumite aspecte de unde și îndoielile mele și dacă chiar nu făceai puteai pur si simplu sa ieși ca oricum îți explicasem că o sa faci echipa dar e mai ok sa facem un circ pentru o chestie pe care ai greșit.o și ai crezut tu că e in regulă sa dam vina pe admin ca are un acces este sau e in regula cum făceați voi de dădeați kick la playeri doar ca sa vă jucați între voi 😂
Owner Carmen. Posted 6 hours ago Owner Posted 6 hours ago Alt roman, care va fi discutat la sedinta, pentru ca aici nu ajungem nici unde Staff DG
Recommended Posts