Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Nickul vostru: FORTiNEXwow~ (conquez0rCS) pentru cei vechi
IP-ul : 82.78.49.172
STEAMID-ul: STEAM_0:0:219579
Motivul pentru care ați primit ban: "Fungun Suspicios/Cheat Detected in AAC"
Adminul care te-a banat: Andrei.
Ora aproximativă: 20:00
Dovezile tale (Print la consola): In primul rand o sa las mai jos acel fungun test si AAC (care e cel mai prost anticheat) ca sa dezbatem putin subiectul 
https://fungun.top/ecd/report/375807/ - acesta este primul fungun cu detectia "MemeSense" jucatorii de cs2 stiu ce este, faceam smurf la conturi sa le duc in 30k premier legit si apoi sa le vand. In primul rand in aceasta categorie "Fungun" la status scrie "Downloaded" adica "Descarcat" nicidecum "Injected" sau cum scrie, se observa foarte clar data descarcarii "18.08.2026" noi suntem in 23.09.2026 pentru cine nu stie. Aici sper ca s-a lamurit. 
https://aacguard.com/scan_view.php?id=8431 - acesta este al doilea scan cerut de acest admin in cauza cu verdict AI - CLEAN, care inseamna curat, acest AAC cel mai tampit anticheat a  gasit  in Google ca am cautat o data cuvantul "hack" si acesta la  facut automat CHEAT DETECTED, pentru un browser, nicidecum INJECTAT.
 Iar aici o sa las noul fungun cerut  fondatorului pentru unban - https://fungun.top/ecd/report/375849/ . Inteleg frustrarea  jucatorilor si adminilor mai neexperimentati si doresc sa se faca deosebire intre un jucator Ex SEMI PRO si un jucator simplu care joaca de 2-3 ani. Multumesc !

Edited by FORTiNEX

Am un timbru hai sa ne tripam

Posted

Atat timp cat pe fungun-ul cerut cand erai on pe sv a iesi ca suspicios al doila fungun cu clean e cam invalid, cat despre "MemeSense" daca ar fi sa faci smurf pentru CS2 nu ar trebui sa iti apara intr-o scanare de cs1.6.  

Plus vorbim de CS2 cei care cunosc "NeverLose" care e special pt cs2 nu apar in scan-urile de cs1.6 de fel. Deci dupa logica daca este pt CS2 e pt CS2 si nu ar trebui sa apare intr-un scan de CS1.6 din partea mea sunt PRO Ban.

Topicul mai ramane deschis 24h sa vedem si pararea altor admini iar aKn va lua o decizie dupa 24h. 

• Like 1

DEȚINĂTOR & MANAGER

Andrei [ Tăticu' ]

ELITE.DUAL-GAMING.RO

🛡️ Head of Staff & Coordination. Mă ocup de coordonarea echipei, evidența adminilor, supervizare generală și suport pentru comunitate.

„Respectul se câștigă, disciplina se menține. Echipa puternică face serverul de neînvins.” ❄️

Responsabilitate COORDONARE STAFF
Asistență SUPORT & EVIDENȚĂ
🌐 Status: Active Management
#2 ELITE OWNER
Posted

Salut,

Pe serverul nostru aplicăm o politică strictă de toleranță zero. Regulamentul nostru interzice clar POSESIA DE CODURI în sistem, indiferent de scuzele legate de alte jocuri.

Adminul Andrei a procedat corect și conform regulilor serverului.

CERERE UNBAN RESPINSĂ

Topic închis.

Banner Server 
Leaders don't create followers, they create more leaders.
  • eDom locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...