mistic Posted September 4 Posted September 4 (edited) ************************************************ Ban Information Name: mistic SteamID: STEAM_0:0:196970501 Reason: wall Ban Length: 7 days Unban Time: 2:59:15 9/11/2026 Admin Name: MickeyMouse^^ Admin SteamID: STEAM_0:1:180329947 If you think you were banned unfairly, report this information to our website: www.dual-gaming.ro/forum sectiunea AIM ************************************************ Kicked by Console: "You are banned from this server. Check your console" Kicked :"You are banned from this server. Check your console" Am primit ban pentru wall... Va zic cat de sincer posibil, puteti intra la mine in calculator oriunde desi am facut deja un pc check, am dat fiecare fungun, fiecare aac, fiecare wargod,fiecare lucru posibil, chiar nu ma joc cu coduri si atat, ma joc cs de foarte multi ani, sunt jucator vechi fastcup, am 3600 elo faceit cs2, nu stiu ce sa va mai zic sa ma credeti, imi place comunitatea asta si va zic cat de sincer pot ca nu am coduri, nu am nimic, multumesc, daca e sa ramana asa banul, ca am mai primit banuri pe nedrept, asa sa fie, nu ascund nimic, nu folosesc nimic, astept un raspuns, mersi si seara frumoasa, am si full demo de la orice harta. Edited September 4 by mistic
NICOLETA Posted September 4 Posted September 4 Bună dimineața, inca nu ma pot pronunta daca ai fost sau nu curat in verificare pentru ca respectivul ce ti-a facut pc check a si spus ca ti-a gasit ceva si inca se verifica ce. Eu o sa verific demo-urile maine si revin 1
mistic Posted September 4 Author Posted September 4 Crede ma nico, daca aveam ceva de ascuns nu eram dispus la orice, adica chiar iti zic cat de sincer posibil ca n am nimic, primesc ban pe orice comunitate pentru absolut nimic, poate sa se uite de cate ori vrea la mine in pc ca n am nimic peste ce are orice jucator de counter de steam, nu mi-am bagat nimic, doar un cfg si setari de consola pe care le am eu si sunt ale mele de acum 7-8 ani, niciun program extern nimic
Mikey^^ Posted September 4 Posted September 4 Asteptam parerea tuturor dar mai ales cea a overwatchu-lui . Multumesc . Pana la solutionare ai . 1
sasuke2026 Posted September 4 Posted September 4 Asteptam parerea tuturor dar mai ales cea a overwatchu-lui 1
Gumita Posted September 4 Posted September 4 Deocamdată , așteptăm părerea overwatchului, și a tuturor colegilor !!
mistic Posted September 4 Author Posted September 4 inteleg si parerea voastra, ca sunteti de parere ca par suspect, dar daca stam sa banam orice jucator care joaca bine, am ramane doar cu cei care sunt de mult pe server sau in conducere, fara nicio suparare, va zic sincer n avea ce sa gaseasca la mine in calculator, pentru ca sunt curat la maxim, nu ma joc cu nimic, daca va ofer si demouri la orice harta, si orice detector d asta de cheaturi la orice ora, va si filmez cum joc, dar degeaba ca eu sunt unul singur, si voi sunteti o intreaga conducere, si daca i decizia la comun printre voi sa scapati de mine asa ramane, chit ca s curat chit ca nu, oricum se ajungea aici, pot sa raman banat daca asa considerati, overwatchul poate sa revada tot ce a gasit si sa vada ca este ceva normal de la cs din steam ca nu e nimic bagat de la mine, dar va zic cat de sincer pot sunt curat 100%, nu ma joc cu nimic, care cunoaste fastcup, faceit orice cunoaste, care nu, nu, ramane decizia voastra pana la urma, eu n am nicio putere sau cv de genul. Las astea aici: https://www.faceit.com/en/players/mistic67- https://fungun.top/ecd/report/389346/ Zi frumoasa! Va las si cfgul aici sa analizati daca e ceva suspect: https://files.fm/u/p2hk739wer6gyexp
NICOLETA Posted September 4 Posted September 4 (edited) Decizia colegilor mei, imi pare rau! O seara frumoasa si succes pe mai departe. Edited September 4 by NICOLETA
Recommended Posts