-GuardiaN- Posted April 9, 2021 Posted April 9, 2021 Acceptarea apelurilor dvs. de videoconferință atunci când lucrați de acasă a devenit puțin mai ușoară pentru unii consumatori, după ce Amazon a dezvăluit că mai multe dintre dispozitivele sale vor accepta acum Zoom. Și anume, Amazon Echo Show 10 va fi acum compatibil cu apelurile Zoom, utilizatorii care au calendarele sincronizate cu dispozitivele pot începe întâlnirile automat folosind Alexa. Pentru a introduce o întâlnire sau un apel Zoom, utilizatorii trebuie doar să dea comanda „Alexa, participă la întâlnirea mea” sau „Alexa, participă la întâlnirea mea Zoom”. Detaliile vor fi preluate din marcatorul dvs. de calendar, ceea ce înseamnă că este posibil să fie necesar să introduceți o parolă pentru a începe. Am construit o listă cu cel mai bun software de creare a site-urilor disponibile Acestea sunt cele mai bune instrumente de colaborare online de pe piață Consultați, de asemenea, rezumatul nostru al celor mai bune camere web de afaceri
Recommended Posts