eNdless Posted July 13, 2023 Posted July 13, 2023 Ce hobby-uri aveti baieti ? Mie imi place sa pescuiesc , desi nu mananc peste .. Masinile sunt o alta pasiune , momentan detin un Passat CC din 2012 si un Audi Q3 din 2018 , si sper ca intr-un viitor apropiat sa achizitionez ori un GLE ori un CLA 45 . Imi place sa-mi fac prieteni , sa ies la sprit , la gratare ... 1 Quote Administrator Alba.Dual-Gaming.Ro Classic - The story goes on Discord : endlesstheone e-mail : endlesscristi12@gmail.com
Jumper Posted July 13, 2023 Posted July 13, 2023 Hobby-uri?.. Nu le pot spune, doar placere si ce imi place sa fac... IT , programare (asta faceam acum 7-8 ani) , lucru in Microsoft Office , service GSM etc :))) 1 Quote
eNdless Posted July 13, 2023 Author Posted July 13, 2023 Acum 21 minute, Jumper a spus: Hobby-uri?.. Nu le pot spune, doar placere si ce imi place sa fac... IT , programare (asta faceam acum 7-8 ani) , lucru in Microsoft Office , service GSM etc :))) Aa si cumva stii sa faci si site-uri ? :) 1 Quote Administrator Alba.Dual-Gaming.Ro Classic - The story goes on Discord : endlesstheone e-mail : endlesscristi12@gmail.com
Jumper Posted July 13, 2023 Posted July 13, 2023 Acum 8 minute, eNdless a spus: Aa si cumva stii sa faci si site-uri ? 🙂 stiam, acum 8-9 ani am facut site la magazinul unde lucrez acum, dar l-am inchis 1 Quote
eNdless Posted October 11, 2023 Author Posted October 11, 2023 @VASY X DDD ; @costyvl99 ; @BldWu ; @robiQ Voi ? Quote Administrator Alba.Dual-Gaming.Ro Classic - The story goes on Discord : endlesstheone e-mail : endlesscristi12@gmail.com
BldWu Posted October 12, 2023 Posted October 12, 2023 hmmmm , pe langa chestia ca imi place sa ma joc pe pc , cunosc si foarte bine ritmul muzicii :)) , am cantat la tobe cu diferite trupe... si sper candva sa ma reapuc de acest hobby 😛 Quote
robiQ Posted October 12, 2023 Posted October 12, 2023 Pe langa jucatul pe Serverul dumneavoastra , hobby ul meu este fotbalul . Un sport foarte frumos la fel ca si serverul Alba.dual-gaming.ro 1 Quote
NEGATiWE Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Sa ma imprietenesc rapid, sa socializez, sa ma joc basket, sa plimb cainele si antrenament Quote OWN.DUAL-GAMING.RO Moderator Assistant TS.DUAL-GAMING.RO
Recommended Posts