Jump to content

Recommended Posts

Posted

Am deschis acest topic cu titlul "Ce greseli ai facut?" in speranta ca unii vor invata din greselile mele, dar si ale celorlalti, care vor avea curajul sa fie sinceri si sa lase un reply cu gresala sau greselile lor.

Incep eu: una dintre cele mai mari greseli pe care le-am facut pana in urma cu 2-3 ani, a fost sa am asteptari de la oameni sa se schimbe😴(oamenii nu se schimba, doar renunta la anumite obiceiuri). In general e mai bine  sa nu aveti asteptari de la nimeni oriunde ati merge si orice ati face, deoarece pe langa faptul ca nu veti putea fi dezamagiti niciodata, puteti fi doar placut surprinsi in foarte putinele cazuri cand cineva stie sa aprecieze orice fel de ajutor,fara a avea la randul lui asteptari de niciun fel.

P.S. : la 10 reply-uri primite la acest topic(lasate de 10 membrii diferiti cu 10 gresereli diferite, o sa revin si eu cu un reply, cu o gresala mult mai grava pe care am facut-o.

domnudomenii.gif.531209eca0ad33bbc9465d8e370c411c.gif.2573a9276b04be066caa2d237e1a3a88.gif

Posted

Multumim pentru dezvaluire . Intr-adevar .. asteptari cred ca avem toti indiferent de relatia , fie de prietenie , fie cu membrii familiei sau cu o presoana de sex opus cu care vrem sa facem un viitor .

Am si eu greseli multe facute , dar am invatat din ele . Una dintre ele ar fi cea cand am intrat intr-un anturaj , am furat , am batut , mi-am facut dusmani si am pierdut prieteni .. Dar cum spuneam , din greseli invatam , din greseli sunteti facuti si cred ca toata viata le vom face , important este sa ne asumam si sa invatam !

Iar despre asteptari , la fel am avut si eu in anumite persoane care s-au dovedit a fi doar pe interes..

• Like 1

Gal2GqB.png

dualgamingmembernedless.png

mmc5jOh.gif.f0b50edbb2b2fb8352d2e73e95c8f5cb.gifAdministrator Alba.Dual-Gaming.Ro Classic - The story goes on

mmc5jOh.gif.f0b50edbb2b2fb8352d2e73e95c8f5cb.gifDiscord endlesstheone

mmc5jOh.gif.f0b50edbb2b2fb8352d2e73e95c8f5cb.gif e-mail : endlesscristi12@gmail.com

Gal2GqB.png

Q2b5MWZ.png.4e6e7f985671c89b46f085bd801c6c30.png

• 2 months later...
Posted

M-am apucat de alcool, si tutun cand eram mai mic. Asa consumator mare eram de tutun si alcool, incat, acum nu mai pot consuma nici macar o bere la cate o petrecere. Tigari am fumat atat de mult timp de 4 ani, incat m-am lasat, caci am avut Dispnee (deci dadeam concurs la liceu, care fuma cel mai rapid o tigara, recordul meu a fost sa fumez o tigara in 42 de secunde). Dar tigari inca fumez, 2-3 pe zi, dar mai mult de 2-3 cand sunt la un eveniment, inca si acum simt destul de des, cum raman fara aer sau trebuie sa trag mult aer in piept.

O alta greseala, a fost de ma increde foarte multe in oameni. Increderea in oameni m-a facut sa fiu un om singuratic, m-a facut sa nu-mi mai pot dori sa stau pe langa oameni. Nu am treaba cu socializarea, adica, pot socializa fara nici un stres. Dar pur si simplu ma feresc de situatii ce implica socializare. 

• Like 1
  • Thanks 1
  • 2 years later...
Posted

Mi-am pus incredere in oamenii pe care ii consideram "frati", doar la un moment de tragedie aveam nevoie de cineva. Fapt divers, sa mai crezi in ziua de azi in acesti "frati" este mai bine sa te descurci singur.

vqtsUDY.png

Vmao0.gifB2HxPZW.png OWN.DUAL-GAMING.ROB2HxPZW.pngVmao0.gif

R2RRRh7.gif

Vmao0.gifModerator Assistant TS.DUAL-GAMING.RO Vmao0.gif

R2RRRh7.gif

vqtsUDY.png