eNdless Posted July 14, 2023 Posted July 14, 2023 Care este mancarea ta preferata , sau ce iti place sa gatesti ? Eu deobicei in week-end imi place sa gatesc , depinde de vremea de afara . Daca e cald prefer sa stau la un foc impreuna cu o bere rece sau un whiskey cu gheata. De obicei fac gratar cu carne dar acum mi-am confectionat si un ceanuel , fac hamsii legume si alte chestii . Mai pregatesc si pentru iarna vinete si tot felul. Daca nu e vremea de gratar petrec vreo 3 4 ore in bucatarie cu o muzica sau un podcast . Prefer si pastele , asiatice sau bolognese . Voi ce "haliti" ? 1 Quote Administrator Alba.Dual-Gaming.Ro Classic - The story goes on Discord : endlesstheone e-mail : endlesscristi12@gmail.com
Domenii Posted July 16, 2023 Posted July 16, 2023 Nu stiu daca se pune la gatit, dar imi place sa fac gogosi. Mancarea preferata: ciorba de burta, cartofi prajiti, salata boeuf... 1 Quote
eNdless Posted October 11, 2023 Author Posted October 11, 2023 @VASY X DDD ; @costyvl99 ; @BldWu ; @robiQ Voi ? Quote Administrator Alba.Dual-Gaming.Ro Classic - The story goes on Discord : endlesstheone e-mail : endlesscristi12@gmail.com
BldWu Posted October 12, 2023 Posted October 12, 2023 Sunt multe .... dar nu pot sa-ti spun un fel anume acum :)) , cam tot ce contine carne :))) 1 Quote
Cristiano Ronaldo Posted March 12, 2024 Posted March 12, 2024 Cartofi prajiti cu oua si carnati tati =)) Quote ▪︎▪︎▪︎●▪︎▪︎▪︎ My Profile ▪︎▪︎▪︎●▪︎▪︎▪︎ "Your Love Makes Me STRONG , Your Hate Makes Me UNSTOPPABLE ". ▪︎▪︎▪︎●▪︎▪︎▪︎ My Profile ▪︎▪︎▪︎●▪︎▪︎▪︎
Wormytza Posted February 5 Posted February 5 O salata de ton Quote BR.DUAL-GAMING.RO OWNER BR.DUAL-GAMING. VETERAN DUAL-GAMING
Juka Posted August 13 Posted August 13 Cartofi prăjiți cu oua si brânză deasupra 🥳🥳🥹 Quote 🐻 ⚡ CLAN MEMBER // URSARII ⚡ Juka [ Player ] ELITE.DUAL-GAMING.RO 🛡️ Member of Ursarii Team. Activ pe server, dedicat meciurilor de echipa si comunitatii Dual-Gaming. „Respectul se castiga pe teren, iar echipa face totul.” ❄️ RESPONSABILITATE TACTICAL PLAYER ASISTENȚĂ COMMUNITY MEMBER
Recommended Posts