eNdless Posted July 14, 2023 Posted July 14, 2023 Ce te face pe tine sa fii intr-adevar barbat ? Cum spunea un artist intr-o melodie: " degeaba ai barba daca locuiesti cu parintii " . Pe mine ce ma face sa fiu barbat nu este neaparat ca facturile au inceput sa vina pe numele meu sau intretin in mare parte ( financiar ) relatia mea . Ma fac barbat emotiile si solutiile pe care le gasesc intotdeauna pentru a depasi o situatie in care ma aflu cateodata . 1 Quote Administrator Alba.Dual-Gaming.Ro Classic - The story goes on Discord : endlesstheone e-mail : endlesscristi12@gmail.com
eNdless Posted October 11, 2023 Author Posted October 11, 2023 @VASY X DDD ; @costyvl99 ; @BldWu ; @robiQ Voi ? Quote Administrator Alba.Dual-Gaming.Ro Classic - The story goes on Discord : endlesstheone e-mail : endlesscristi12@gmail.com
BldWu Posted October 12, 2023 Posted October 12, 2023 buna intrebare , dar nu cred ca am gasit inca raspunsul la ea .... probabil inca nu am devenit barbat cu adevarat :)))) , sau nu m-am maturizat destul .... 1 Quote
Jared. Posted October 17, 2023 Posted October 17, 2023 Uneori ma simt barbat pentru ca muncesc pentru a ma intretine, si ca sa-mi mai fac cate un moft (cate un joc pe PC sau PS, sau cate o saorma 😂) Da` de multe nu ma consider barbat, datorita faptelor facute sau gandurilor sumbre, cauzate de emotii, sau de situatii in care ma apar fara sa fiu atacat. 1 Quote
zxy Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Să răspund cât mai sincer și practic: ceea ce te face bărbat nu e doar ce vezi în oglindă, ci combinația dintre biologie, responsabilitate și atitudine Quote
Recommended Posts