Jump to content

Recommended Posts

Posted
 ★Numele dumneavoastră: skrpt
 Numele player-ului: Cad Frunze <> Overall

IP/STEAMID-ul reclamatuluiSTEAM_1:0:554103034

Motivul plângerii: Limbaj in adresa altor jucatori, despre mama (Inteleg ca te-ai ofensat ca te-a facut "stupid" ca nu ai vrut sa pui atunci bomba, dar asta nu e motiv sa injuri de mama si sa spui de ea "sa te suga" *asta ii definitia la cea i-ai zis tu la jucatorul respectiv*. Orice lucru are o limita, pana si jignirea aia, a fost una mica, nu a trebuit sa raspunzi in halul respectiv)

Dovezi (poze/demo)https://imgur.com/a/UlH8fMY
Posted

Bun, 1 la mana , 2min mai devreme , acelasi baietasi mi-a spus  cuvantul "cunt" inseamna ultima speta de curva , si nu am zis nimic, am vazut ca nu te-ai autosesizat atunci. 2 , jocul de counter strike este joc de barbati frate , daca te-a emotionat un player de alta nationalitatea astea e treaba ta. 3 , puteam sa l raportez eu dar nu-mi bat copul cu copii frustratii , valabil si penru tine , raspund doar ca imi place servarul si pentru ZSM. 

Multa bafta,

Cad Frunze !

• Like 1
Posted
15 hours ago, coolbear said:

Bun, 1 la mana , 2min mai devreme , acelasi baietasi mi-a spus  cuvantul "cunt" inseamna ultima speta de curva , si nu am zis nimic, am vazut ca nu te-ai autosesizat atunci. 2 , jocul de counter strike este joc de barbati frate , daca te-a emotionat un player de alta nationalitatea astea e treaba ta. 3 , puteam sa l raportez eu dar nu-mi bat copul cu copii frustratii , valabil si penru tine , raspund doar ca imi place servarul si pentru ZSM. 

Multa bafta,

Cad Frunze !

Prietene, daca zici tu ca jocu asta e facut pentru Barbati alpha sigma, care stau toata ziua pe grind, esti patetic :))))))))))))))) . Jocu asta se joaca si copii si fete (daca ai auzit vreodata de echipe de femei pe CS). E normal sa jignesti mamele altora. Tot odata, poti sa aduci si tu dovada ca omu ala ti-ar fii zis "cunt".

Posted
51 minutes ago, Beanco Andrei said:

Omg..eu nu vad rostul reclamației  aici..adica 2 se cearta si unu se trezeste sa faca reclamatie pnt altcineva.daca ai ceva @skrpt personal cu @coolbear rezolvați In privat.

Eu n-am nimic personal, pana la urma si Becali cand i-a facut reclamatie lui w0o, i-a facut tot pentru asta, tot pentru jigniri in adresa mamei lui. Daca tu ca "Barbat" ai ajuns sa injuri de mama, nush cum sa-ti zic, da nu esti unu. Poate s-a intamplat ceva cu mama baiatului aluia si mna, nu bag vorbe sau ceva, da sa presupunem.

Posted

@skrpt in primul rand din cate vad nu pt tine a fost adresata deci nu ai dc sa faci tu reclamatie. Sa o faca cel care a fost jignit nu tu. Si pt cad frunze am sa il avertizez ca daca mai vb urat odata zboara de pe sv. :HdS7Kws:

• Like 1
  • Demos locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...