Jump to content

Recommended Posts

Posted
TTDDGaW.png
 Nick:TTV
TTDDGaW.png
 IP: 86.127.191.66 
TTDDGaW.png
 SteamID:
TTDDGaW.png
 Data:12.09.2024
TTDDGaW.png
 Adminul care te-a banat:stirileportv
TTDDGaW.png
 Motiv: wewaityoudemo 
TTDDGaW.png
 Dovada:Nu am dovada,doar filmare ca nu am pozele in fisier, le-am tot cautat si nu le gasesc nicaieri, nu am cum sa trimit link de demo ca nu am nimic in fisierul cstrike, nici macar pozele.
Posted

Nu-i ca si cum nu as dorii sa trimit ce mi s-a cerut, astept atunci decizia, ce sa mai zic.

Posted (edited)

sa zicem ca nu ti se "salveaza" pozele , dar ramane demo si puteai trimite demo pentru unban ! 

pentru ne prezentare dovada  din partea mea ai un Contra! 

7FnYSPy.png

Edited by Zsm

Z̸̲̭̝͒̽̃̾̆̆̒͊̈͋ş̵̝̗̮̪̃͛̅͆ḿ̴̛̮̬̣̫̣͎̏̾͜ ̷͕͆̓̒͝-̴̛̦͔̠̘̜̮͗̿̎̒͋̏͗̚-̵̛̫͝>̴̛̛͓͇͉̣̙̬͎̙͌̍̿̊̇͊͗̈́ ̶̡̤̲̱̗̼̖́̓̔͐͛͗̕̕Ģ̵̨͈̭̰̺̣̀̌͘͝ả̴͕͔̥̦̫̬͇̥͍̏̀̂Ŗ̶̺̩̱̱̙͆̒̎̂d̶̲̹̻̘̳̬̅͋͒̈́̔̚͘ ÿ̴̨̼̟̮̜͈̳͎̙̄ ȧ̶̢̬̙͖͚͓̪̉̔̃̓̇͆̅͘ n̴̨̠͔̑͊
                                                                                                               ♛               

Posted

Zsm, nu ma prea pricep cu demo-ul, nu mi-o cerut nimeni pana acum, daca pot trimite vreo dovada, spune-mi si o s-o fac. Nu stiam ca demo-ul se salveaza daca nu am pozele.

Posted (edited)

Salut , nu sunt admin dar sar cu o mana de ajutor. 

Banuiesc ca esti STEAM OFF , adica valve si din ce vad ai descarcat un cs de zici ca i de pe TEMU , uite aici o versiune curata si fara probleme daca nu vrei sa mai intampini astfel de situatii in viitor https://dwd.devils.ro/Counter-Strike(Installer).exe

iar legat de situatia asta actuala poti incerca sa le gasesti asa 

Daca folositi Windows 7/8/10 sau Vista : MyComputer - Organize - Folder and serch options ->View-> Show hidden files,folders,etc.( bifam optiunea asta )->Apply->Ok.

Dupa ce ati pus folderele pe vizibil urmati aceasta ruta: C:\Users\Your Name\AppData\Local\VirtualStore\Program Files.
La Program Files gasiti folderul Counter-Strike.../cstrike si acolo trebuie sa gasiti si pozele.

Edited by dennyss
  • Like 3
  • Thanks 1

1GjsetR.gif

Posted

@TTV salut pozele sunt ok. Si demoul se salveaza automat in pc asta daca nu ai scris tu in consola stop demo.Servarul nostru face demo automat la fiecare harta la toti playeri. Pt poze din partea mea ai :dXU9ZpK: acum asteptam raspunsul lu @Beanco Andrei. Succes

• Thanks 1
Posted

Chiar daca incalc regulamentul ca iti scot banul,eu ți-l scot.aveai 24h sa prezinți demo si pozele..dar pnt ca ție nu iti apăreau și a fost complicat meriti unban.succes pe mai departe

• Thanks 1
  • Demos locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...