TTV Posted September 12, 2024 Posted September 12, 2024 Nick:TTV IP: 86.127.191.66 SteamID: Data:12.09.2024 Adminul care te-a banat:stirileportv Motiv: wewaityoudemo Dovada:Nu am dovada,doar filmare ca nu am pozele in fisier, le-am tot cautat si nu le gasesc nicaieri, nu am cum sa trimit link de demo ca nu am nimic in fisierul cstrike, nici macar pozele. Clip video WhatsApp 2024-09-12 la 21.45.10_d963fbc6.mp4
PoSeDaTuL Posted September 12, 2024 Posted September 12, 2024 Având în vedere că nu găseşti pozele EU te-as interzice,dar aşteptăm răspunsul lui ştirile @Beanco Andrei
TTV Posted September 13, 2024 Author Posted September 13, 2024 Nu-i ca si cum nu as dorii sa trimit ce mi s-a cerut, astept atunci decizia, ce sa mai zic.
Zsm Posted September 14, 2024 Posted September 14, 2024 (edited) sa zicem ca nu ti se "salveaza" pozele , dar ramane demo si puteai trimite demo pentru unban ! pentru ne prezentare dovada din partea mea ai un Contra! Edited September 14, 2024 by Zsm ♛ Z̸̲̭̝͒̽̃̾̆̆̒͊̈͋ş̵̝̗̮̪̃͛̅͆ḿ̴̛̮̬̣̫̣͎̏̾͜ ̷͕͆̓̒͝-̴̛̦͔̠̘̜̮͗̿̎̒͋̏͗̚-̵̛̫͝>̴̛̛͓͇͉̣̙̬͎̙͌̍̿̊̇͊͗̈́ ̶̡̤̲̱̗̼̖́̓̔͐͛͗̕̕Ģ̵̨͈̭̰̺̣̀̌͘͝ả̴͕͔̥̦̫̬͇̥͍̏̀̂Ŗ̶̺̩̱̱̙͆̒̎̂d̶̲̹̻̘̳̬̅͋͒̈́̔̚͘ ÿ̴̨̼̟̮̜͈̳͎̙̄ ȧ̶̢̬̙͖͚͓̪̉̔̃̓̇͆̅͘ n̴̨̠͔̑͊ ♛
TTV Posted September 16, 2024 Author Posted September 16, 2024 Zsm, nu ma prea pricep cu demo-ul, nu mi-o cerut nimeni pana acum, daca pot trimite vreo dovada, spune-mi si o s-o fac. Nu stiam ca demo-ul se salveaza daca nu am pozele.
dennyss Posted September 16, 2024 Posted September 16, 2024 (edited) Salut , nu sunt admin dar sar cu o mana de ajutor. Banuiesc ca esti STEAM OFF , adica valve si din ce vad ai descarcat un cs de zici ca i de pe TEMU , uite aici o versiune curata si fara probleme daca nu vrei sa mai intampini astfel de situatii in viitor https://dwd.devils.ro/Counter-Strike(Installer).exe iar legat de situatia asta actuala poti incerca sa le gasesti asa Daca folositi Windows 7/8/10 sau Vista : MyComputer - Organize - Folder and serch options ->View-> Show hidden files,folders,etc.( bifam optiunea asta )->Apply->Ok. Dupa ce ati pus folderele pe vizibil urmati aceasta ruta: C:\Users\Your Name\AppData\Local\VirtualStore\Program Files. La Program Files gasiti folderul Counter-Strike.../cstrike si acolo trebuie sa gasiti si pozele. Edited September 16, 2024 by dennyss 3 1
TTV Posted September 17, 2024 Author Posted September 17, 2024 #dennyss mare domn, mare caracter! Le-am gasit asa cum ai spus tu. Apreciez ajutorul tuturor! Demo: https://easyupload.io/mcax3n Poze:https://easyupload.io/m/r0mcyi 1
TTV Posted September 17, 2024 Author Posted September 17, 2024 @Beanco Andrei @Zsm @PoSeDaTuL @PuFFz0R Astept un raspuns, multumesc anticipat!
Demos Posted September 18, 2024 Posted September 18, 2024 @TTV salut pozele sunt ok. Si demoul se salveaza automat in pc asta daca nu ai scris tu in consola stop demo.Servarul nostru face demo automat la fiecare harta la toti playeri. Pt poze din partea mea ai acum asteptam raspunsul lu @Beanco Andrei. Succes 1
Beanco Andrei Posted September 18, 2024 Posted September 18, 2024 Chiar daca incalc regulamentul ca iti scot banul,eu ți-l scot.aveai 24h sa prezinți demo si pozele..dar pnt ca ție nu iti apăreau și a fost complicat meriti unban.succes pe mai departe 1
Recommended Posts