Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nume : AbCC
Care este propunerea/ sugestia/ Problema dumneavoastră? : salutare , de curand m-am gandit ca ar fii ok daca am adauga pe serverul plugin-ul de /orejucate sau /ore , ce face acest plugin , va ajuta sa vedeti orele jucate pe server , ar fi mai simplu pentru ce-i noi si care vor dori sa aplice si pentru admin , slot ! multumesc
Cum va ajuta această propunere/ sugestie server-ul? : va ajuta in folosul jucatorilor de pe server de a putea vedea cate ore jucate au pe server !

Posted

Nu vad cum ar ajuta serverul! Mie unul mi-ar placea sa ramana cat mai simplu!

7FnYSPy.png

Posted

Not sure or I'm allowed say my opinion but will say it :))

:7FnYSPy:

I think will make only more problems more data to server more problems

just keep a simple 

players can check them data by gametraker if that necessary 

Yf5JD0i.gif

Posted

Daca chiar e asa cum zici ca lumea nu stie orele , ca ar fi mai simplu , aici pe forum se poate face sectiune care sa trimita lumea direct pe gametracker unde ei isi pun doar numele si sa dea enter si is vad atat orele cat si graficul total acumulat pe server ( ore , kill uri etc )

Iar daca un player care vrea admin nu stie sa si verifice singur orele , crezi ca o sa stie sa-l si foloseasca ? 

• Like 1

1GjsetR.gif

Posted

Nu vad cum ar ajuta serverul! Mie unul mi-ar placea sa ramana cat mai simplu!

5ZEyffX.png.0406180d359abf7904ef75273f6c3324.png

HdS7Kws.png.4259933ddeca7ae0284ca1650e73ca16.png

• Like 1
Posted

Nu sunt pro si nici contra, nu stiu daca asta ar incarca servarul si mai mult, cei care vor sa vada cate ore au jucat se pot duce pe gametracker cum a zis si dennys dar acum lasam sa vedem ce parere are si @Ask pt ca el trebuie sa munceasca😁😁😁

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...