cristixp Posted May 7, 2025 Posted May 7, 2025 ⚫ Nick-ul tău: *Umbrella*Corporație ⚫ Nick-ul Adminului: Seca ⚫ Pe ce server de MIX a avut loc incidentul: Ofiicial Dual-Gaming ⚫ Data și ora: 30.04.2025 10.58 ⚫ Dovezi: in poze se vede clar cu ce ip joaca si in momentul de fata si cu ce ip sa conectat cu numele meu in momentul cand a injurat pe server un alt Admin. ⚫ Detalii: Este anexat si ip-ul cu care joc eu Solicit înlăturarea să din grupul administratorilor și să primească BAN PERMANENT pt furt de identitate. Nu se poate să nu batem joc unii de alții, trebuie să avem respect!
SeDaN99 Posted May 7, 2025 Posted May 7, 2025 (edited) Eu unul sunt de părere ca nu avea de unde sa iti știe adminul. Asa putea sa între și pe alte admine. Eu nu sunt sigur ca e musai sa fi intrat el.Putea sa intre și pe alte admine asa. Cred ca sunt prea mici dovezile pentru a fi luate în evidenta. Și pe mine m.a înjurat cineva de pe adminul tău,dat nu am garanția ca a fost el nici acum. Edited May 7, 2025 by SeDaN99
SeDaN99 Posted May 7, 2025 Posted May 7, 2025 Chiar acum, PuFFz0R a spus: Din partea mea remove si Ban permanent! Și dacă zilele viitoare se întâmplă iar cu alt admin la fel? Pierdem admini din punctul meu de vedere fără dovezi clare.
cristixp Posted May 7, 2025 Author Posted May 7, 2025 Să înțeleg ca tu nu vezi dovezi clare faptul ca și atunci când a intrat pe server de a înjurat și când joacă acum este de pe același ip???, mai mult de atât ce ai vrea, să recunoască personal?, șansele să fi intrat altul de ip-ul lui sunt 1 la 1000. Nu înțeleg ce relație aveți voi doi dar aici clar este ceva la mijloc.
cristixp Posted May 7, 2025 Author Posted May 7, 2025 Mai ales ca pe tine te-a înjurat, și tu îi ții partea
Seca Posted May 7, 2025 Posted May 7, 2025 1. Eram la muncă. 2. Mi se pare o prostie sa acuzi pe cineva cu niște poze dintr-o conversație. 3. Oare cine discuta pe ts cu Marshall de spart admin si parole … Las la aprecierea celorlalți. Atât am avut de spus . Mersi
SeDaN99 Posted May 7, 2025 Posted May 7, 2025 (edited) Pai tocmai,ca cineva m.a înjurat, dar nu pot sa știu sigur cine. Adminul tău de unde sa.l aibe? E ciudat. De ce nu a întrat și pe alte admine.Daca îmi spui și asta îți dau dreptate. După mine se poate sa fie și Seca,se poate sa fie și alte combinații,sau la fel de bine se poate sa fi dat chiar tu adminul altcuiva. Ca alte cazuri nu s.au mai întâmplat. Edited May 7, 2025 by SeDaN99
PuFFz0R Posted May 7, 2025 Posted May 7, 2025 1 hour ago, cristixp said: Să înțeleg ca tu nu vezi dovezi clare faptul ca și atunci când a intrat pe server de a înjurat și când joacă acum este de pe același ip???, mai mult de atât ce ai vrea, să recunoască personal?, șansele să fi intrat altul de ip-ul lui sunt 1 la 1000. Nu înțeleg ce relație aveți voi doi dar aici clar este ceva la mijloc. Sustin!
PuFFz0R Posted May 7, 2025 Posted May 7, 2025 DAR vad ca nimeni nu e curios sa dea un vot aici ! daca o sa ii dau ban sau remove o sa qapara si o sa zica da dc???? Dar ei nu dau vot !
bLn Posted May 8, 2025 Posted May 8, 2025 Dovada mai clara ca acelasi ip nu cred ca mai exista..... Restul pentru mine e CANCAN TV Oricine care va face un rau acestui server trebuie sa fie pedepsit iar in acest caz parerea mea este fara discutii BAN PERMANENT ! 1 OFFICIAL.DUAL-GAMING.RO
Demos Posted May 8, 2025 Posted May 8, 2025 @Seca pai cum erai la munk daca ala este ip-ul tau si dupa aceea ai facut hot spot…. Si conversatia aia este intre mine si ask cand se uita in ftp ca sa vada ip-ul…. Nu sunt niste poze banale
Recommended Posts