Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nick:

Quiick

IP:

STEAM_0:0:540404281

SteamID:

STEAM_0:0:540404281

Data/Date:

08/03/2026

Adminul care te-a banat/Admin who ban you:

Blagan

Motiv/Reason:

aim no.ss

Dovada/Proof:image.png.a275ce822878a67c004859b53cc67a4a.png

Well adminul a procedat foarte corect in acest ban. Eu am mai fost verificat pe alt server si eram curat acum o saptamana tot pe acelasi motiv. Aparent din cauza la un cfg luat de pe net a fost injectorul gasit unde dovada este aici https://fungun.top/ecd/report/199864/. Am reinstalat cs-ul cu premiza ca v-a fii sters dar daca dai unnistal la cstrike el tot va ramane. Imi cer scuze pentru probleme cauzate, am fost acum un an admin aici si nu mi-ar placea sa-mi bat joc de comunitate server-ului in halul asta deoarece am fost dispus si sa donez (poate verifica demos mesajul pe wapp de azi dimineata). Daca banul va ramane, imi cer scuze dinou si ii multumesc lui Blagan ca a descoperit asta! 

Posted (edited)

Am facut ce trebuia si am scos tot acum e in-regula dar nu conteaza daca raman banat ! 

O sa postez pozele dupa ce recuperez filele, revin cu update.

Edited by Quiick
update pentru poze.
Posted

Salut !

Te rugam sa ai rabdare , cererea ta este vizibila , moderatorii , adminii si ownerii serverului vor

vedea cererea ta si vor vota nu este nevoie sa dai reply la cerere sau sa editezi continutul. In acest mod evitam spam-ul pe Forum.

Multumuim pentru intelegere!

Flash-in-actiune.gif

Posted

Pro,dacă vei fi curat și sustii serverul!

Dar bila aia neagră rămâne acolo.

Tura viitoare dacă vezi că dai mai bine decat stii ca poti si ai un "cfg" nou fă o verificare singur.

• Like 1
  • Demos locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...