forteN Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Nick CS : forteN Vărstă : 25 De ce doresti upgrade : De când am primit gradul actual mai bine de doua luni ,mi-am făcut treaba responsabil și cred că am demonstrat că merit o responsabilitate mai mare. Upgrade-ul mă va ajuta să fiu și mai eficient în gestionarea mix urilor . Quote
zxy Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Eu am fost cel care ți-a acordat pro data trecută, cu condiția să fii activ la noi. De data aceasta îți dau contra. Activitatea nu înseamnă doar pe server; forumul nu îl frecventezi deloc. Este strict opinia mea.! Quote
Adrian Leo Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Iti dau contra de data asta,pentru ca stiu ca mai joci si in alta parte, si in ultima perioada nu esti atat de prezent la mixuri cum sunt si colegii tai 🙂 si nu uita si prezenta pe Forum... nu prea te am vazut activ maI deloc.. nu o lu a in nume de rau, tpp Quote
all weapons are against me Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago idem la ceea ce au spus băieții mai sus. Quote
Recommended Posts