eNdless Posted July 14, 2023 Posted July 14, 2023 Ce planuri si ce asteptari ai de la tine pentru viitor ? Eu am strans niste banuti prin Germania .. Acum mi-am dat demisia lucrand in continuare inca 4 saptamani iar apoi ma voi angaja la un job unde voi lucra mai putin doar ca sa-mi intre niste bani in cont iar in acest timp lucrez la o mica afacere . Pe jumatate e facuta treaba , mi-am gasit cativa clienti , mi-am raspandit niste carti de vizita si am adunat ceva scule si materiale . Acum incerc sa caut pe cineva sa-mi creeze un site si apoi dau drumul la treaba . Voi ? 1 Quote Administrator Alba.Dual-Gaming.Ro Classic - The story goes on Discord : endlesstheone e-mail : endlesscristi12@gmail.com
Domenii Posted July 16, 2023 Posted July 16, 2023 In general nu imi fac planuri, mai mult actionez spontan. 1 Quote
eNdless Posted October 11, 2023 Author Posted October 11, 2023 @VASY X DDD ; @costyvl99 ; @BldWu ; @robiQ Voi ? Quote Administrator Alba.Dual-Gaming.Ro Classic - The story goes on Discord : endlesstheone e-mail : endlesscristi12@gmail.com
BldWu Posted October 12, 2023 Posted October 12, 2023 (edited) Nahhhhhhhh nu-mi mai fac planuri deloc :)) , ca nici unul nu a mers precum l-am facut 😄 , era o vorba daca vrei sa-l faci pe Dumnezeu sa rada de tine atunci fa-ti planuri ha ha Cheers 🍻 Edited October 12, 2023 by BldWu 1 Quote
Wormytza Posted February 5 Posted February 5 Deocamdata lucrez in Armata ca Subofiter, pentru viitor sa cresc in grad si sa ajung la pensie 🙂 Quote BR.DUAL-GAMING.RO OWNER BR.DUAL-GAMING. VETERAN DUAL-GAMING
Juka Posted Thursday at 08:37 PM Posted Thursday at 08:37 PM Fără planuri trăiesc clipele momentele ma bucur de viata Quote 🐻 ⚡ CLAN MEMBER // URSARII ⚡ Juka [ Player ] ELITE.DUAL-GAMING.RO 🛡️ Member of Ursarii Team. Activ pe server, dedicat meciurilor de echipa si comunitatii Dual-Gaming. „Respectul se castiga pe teren, iar echipa face totul.” ❄️ RESPONSABILITATE TACTICAL PLAYER ASISTENȚĂ COMMUNITY MEMBER
Recommended Posts